fbpx

Nordbø ønsker åpenbart ikke religionsfrihet Spesial

Nordbø ønsker åpenbart ikke religionsfrihet

Dagfinn Nordbø har, i sin tekst i Utrop den 1. november i år, tydeligvis misforstått en hel del etter å ha tatt en titt på islamnet.no. Disse nettsidene er i all hovedsak tenkt å være en kilde til opplysning om islam på norsk. Det er nå min glede å kunne fortelle at latteren han fikk av opplevelsen med denne siden kun er basert på hans egne, generelle og trange syn på religion.

Publisert hos Utrop 11. november 2019

Nordbø konkluderer basert på fragmenter av informasjon

For Nordbø ler nemlig ikke av hva som står der, men av sin egen misoppfatning av hva han leser. Han trekker frem en tekst som er ment å bedre forståelsen rundt konvertering til islam etter at man har blitt overbevist om at islam er det rette. Denne teksten er en liten del av en serie med sammenhengende tekster fra Finnislam.no som gradvis hjelper leseren til å få en dypere innsikt i den islamske trosoppfatningen. Å plukke ut en liten tekst fra denne serien med tekster, er som å prøve å forstå en bruksanvisning hvor du kun har den siste siden – selvfølgelig vil man misforstå. Poenget er jo å begynne fra første side.

Les mer

Sist redigertsøndag, 23 februar 2020 09:43
Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Jannah? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av vår moské og dawah-senter samt det arbeidet vi gjør og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger