fbpx

Sabeel - Veien til suksess

Sabeel - Veien til suksess

Ønsker du å øke din kunnskap og forståelse av islam, samt utvikle dine ferdigheter innen ledelse og samarbeid, og viktigst av alt, ønsker du å komme nærmere Allah og utvikle deg til å bli den beste tilbeder av Allah som du har kapasitet til å bli? Sabeel er stedet for deg!

Sabeel er et unikt program som er konstruert til å gjøre deltageren til det aller beste mennesket, den beste mu'min, og den beste tilbeder av Allah som mennesket har kapasitet til å kunne klare å bli. Programmet fokuserer på å utvikle deltagernes evner og egenskaper innen bl.a. Quran, tahajjud, ibadah, samhandling, adlydning, ledelse, presentasjon, planlegging, og mye mer. Som alt i alt vil være med på å bringe deltageren i retningen av å bli en Siddiq, som er det øverste nivået en tilbeder kan nå etter nivået av profetene. Sabeel har effekten av å forandre en person til det bedre, og gi vedkommende motivasjon og kunnskap til å kunne optimalisere livet sitt og sitt forhold til Allah, og dermed oppnå den høyeste graden av Jannah. En av Islam Net sine visjoner og drømmer er at vi i felleskap skal bli flaggbærere i alt som er khayr slik at vi gir samfunnet det beste bilde av islam. Sabeel er et 3-årig tarbiyah-program som blir holdt tre helger i året. Programmet er til for å utvikle de beste egenskapene i våre ungdommer slik at de kan bli vår ummahs ledere. Sabeel arrangeres i et leirskolelignende opplegg med overnatting, undervisning, sport og andre aktiviteter.

Mer i denne kategorien « Muslimer ut i arbeid
Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Jannah? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av vår moské og dawah-senter samt det arbeidet vi gjør og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger