fbpx

Sabeel - Veien til suksess

Sabeel - Veien til suksess

Ønsker du å øke din kunnskap og forståelse av islam, samt utvikle dine ferdigheter innen ledelse og samarbeid, og viktigst av alt, ønsker du å komme nærmere Allah og utvikle deg til å bli den beste tilbeder av Allah som du har kapasitet til å bli? Sabeel er stedet for deg!

Sabeel er et unikt program som er konstruert til å gjøre deltageren til det aller beste mennesket, den beste mu'min, og den beste tilbeder av Allah som mennesket har kapasitet til å kunne klare å bli. Programmet fokuserer på å utvikle deltagernes evner og egenskaper innen bl.a. Quran, tahajjud, ibadah, samhandling, adlydning, ledelse, presentasjon, planlegging, og mye mer. Som alt i alt vil være med på å bringe deltageren i retningen av å bli en Siddiq, som er det øverste nivået en tilbeder kan nå etter nivået av profetene. Sabeel har effekten av å forandre en person til det bedre, og gi vedkommende motivasjon og kunnskap til å kunne optimalisere livet sitt og sitt forhold til Allah, og dermed oppnå den høyeste graden av Jannah. En av Islam Net sine visjoner og drømmer er at vi i felleskap skal bli flaggbærere i alt som er khayr slik at vi gir samfunnet det beste bilde av islam. Sabeel er et 3-årig tarbiyah-program som blir holdt tre helger i året. Programmet er til for å utvikle de beste egenskapene i våre ungdommer slik at de kan bli vår ummahs ledere. Sabeel arrangeres i et leirskolelignende opplegg med overnatting, undervisning, sport og andre aktiviteter.

Mer i denne kategorien « Muslimer ut i arbeid
Tilbake til toppen

BLI MEDLEM OG FAST GIVER HOS ISLAM NET

Støtt dawah i Norge gjennom ditt medlemskap og den velstand som Allah har velsignet deg med. Så vil du se at Allah vil gi deg suksess i dette livet og i det neste. Doner direkte til 1503.11.96792 eller vipps til 44544.

 

LES MER

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger