fbpx

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/islamnet.no/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

Bli Supermedlem av Islam Net Spesial

Bli Supermedlem av Islam Net

Som Supermedlem får du helt spesielle tilbud du ikke kan gå glipp av som muslim i Norge. Og det beste er at du blir belønnet av Allah for å være Supermedlem. Så dette er win-win for både din duniya og akhirah!

Hva er Supermedlem?

De siste årene har Islam Net fokusert mye på dawah i sosiale medier, og mindre på konferanser og aktiviteter for muslimer. Året 2019 er in sha Allah et banebrytende år for aktiviteter for norske muslimer. Vi introduserer herved Supermedlemskap som er et VIP medlemskap i Islam Net hvor du og din utvikling i islam står i fokus. Vi har skreddersydd et fullspekket aktivitetsprogram som in sha Allah vil gi minst én stor aktivitet i måneden for våre Supermedlemmer. Før har vi hatt én konferanse i året, nå blir det seks, i tillegg til to dialogmøter, og en iftar. Alle disse vil ha et fullspekket program med kunnskap, søskenskap og glede. Og for underholdningens side vil det gjennom året bli hele seks badeturer til Askimbadet og grilling om sommeren. Ikke nok med det, det blir også en storslagen sportsturnering!

Hvorfor bør du bli Supermedlem?

Alle de ovennevnte aktivitetene er tilrettelagt for et fellesskap av troende som vil være en del av dette opplegget. Hvis vi får nok Supermedlemmer vil tilbudet til neste år in sha Allah bli enda bedre og mer omfattende, men om vi ikke får nok Supermedlemmer sender det oss en beskjed om at det ikke er etterspørsler for aktiviteter for praktiserende muslimer, og dermed vil vi også avslutte dette prosjektet.

Vi har satt som mål å få 300 Supermedlemmer innen utgangen av 2019. Dette er grensepunktet for at vi skal kunne fortsette og videreutvikle dette tilbudet i 2020.

Og hvis vi lykkes og får så mange Supermedlemmer som vi trenger, vil alle som ikke er supermedlemmer bli nedprioritert ved alle våre aktiviteter. Supermedlemmene vil automatisk ha førsterett til deltagelse på alle våre programmer, fordi det er for dem programmene blir satt opp. Hvis det er restplasser igjen, så vil andre få mulighet til å delta, og det til en mye høyere pris. Så det er også økonomisk lønnsomt å være Supermedlem!

Så nå er det opp til deg, ønsker du å være med på å utvikle norsk dawah og et halal fritidstilbud for norske muslimer? Svaret bør være ja! Det er fordi dette er å investere i deg selv og din egen fremtid.

Tilbudet for 2019 består av

  • 3 Dager med Peace Conference Scandinavia!
  • 1 FinnAllah konferanse med norske foredrag!
  • 4 Konferanser med internasjonale foredragsholdere!
  • 6 Badeturer til Askimbadet (3 for søstre og 3 for brødre)!
  • 1 Iftarkveld i Ramadan!
  • 1 Grilldag om sommeren!
  • 2 Dialogmøter om emner relatert til islam i Norge!
  • 1 Sportsturnering (i 2019 for brødre, og i 2020 muligens også for søstre ut fra etterspørsel)!
  • Privat Facebook- og WhatsApp-gruppe med informasjon om, tid, sted og foredragsholdere før offentlig lansering.

Hvor mye koster det?

Hvis du ønsker å være en aktiv deltager i de islamske aktivitetene i Oslo er det lønnsomt å være Supermedlem! Dersom du skulle ha betalt vanlig pris for alle ovennevnte aktiviteter slik det vil koste for de som kjøper billetter på dagen, ville det vært dyrere enn prisen Supermedlemmene betaler.

Supermedlemskapet koster kun kr 199,- i måneden! Dette er et veldig bra introduksjonstilbud som det er godt mulig at vil gå opp i pris for de som melder seg inn senere. Men hvis du melder deg inn nå, vil ikke denne prisen øke for deg på minimum tre år! Men om du melder deg inn senere, er det mulig at prisen vil være 50-100% dyrere, og det samme gjelder de vanlige prisene for billettene til arrangementene.

Men vent, det stopper ikke her!

Det er noe som gjør at denne medlemsavgiften skiller seg ut fra mobilregningen eller treningsabonnementet ditt. De to sistnevnte gir deg kun noe i denne duniya, mens Supermedlemskapet gir deg noe i denne duniya og i akhirah. Fordi det du betaler her, investeres tilbake igjen i deg! Inntektene her går til å arrangere alle disse aktivitetene og videreutvikle norsk dawah, som alt i alt er for at du og din familie skal komme nærmere Allah.

Tro det eller ei, det blir faktisk enda bedre! Disse 199,- kronene som du betaler, er egentlig ikke en avgift, det er en donasjon. Med andre ord; det er sadaqah! Og hva er det Allah sier om sadaqah?

«Eksemplet på de som bruker rikdommen sin for Allahs sak, er som kornets eksempel som det skytes fram syv aks fra, (og så) bærer ethvert aks hundre korn. Og Allah mangfoldiggjør det for den Han vil, og Allah er altomfattende, allvitende. [Oversettelse av Koranens betydning 2:261]

Målet med dette verset er å fortelle at en som gir noe i Allahs vei får belønningen for det ganget med syv hundre ganger og det er det samme budskapet vi får fra mange forskjellige ahadith.

Khuraym bin fatik sier at Profeten (fred være med ham) sa:

«Den som bruker noe i Allahs vei, belønningen blir skrevet for han ganget med syv hundre ganger.» [Jami` at-Tirmidhi 1619, vol. 3, bok 20, Hadith 1619]

Etter at Allah SWT gir det eksemplet som indikerer at en person får belønningen ganget med syv hundre, sier Allah (oversettelse av betydningen): «og Allah mangfoldiggjør det for den Han vil».

Dette er en indikasjon på at mangfoldiggjøringen av belønningen ikke er begrenset til syv hundre, men det er heller for å vise hvor mye Allah SWT kommer til å gi i gjengjeld til en person som gir i hans vei.

Vi mennesker er veldig glad i det som er lettjent og det er nettopp derfor folk investerer penger i alt mulig rart for at de skal få tilbake mer uten å jobbe hardt for det. Men spørsmålet er; vil vi ikke ha massevis av lettjent ajr? Ønsker ikke vi at vi på Dommedagen får all den belønningen for det vi ga i veldedighet? Hvis svaret er ja så er det bare å melde seg inn som Supermedlem og gi i Allahs vei nå som vi har muligheten og ikke vente til det blir for sent.

Det beste du kan støtte med din sadaqah er at mennesker lærer om islam, for gjennom islam vil de bli de aller beste menneskene, og det er kun da vi kan oppnå fred i verden. Det å redde en sjel fra Helvetesilden er den største gave du kan gi til et menneske, og det er langt mer verdifullt enn kortvarige nytelser. Så vær med på å støtte spredning av Allahs religion ved å bli Supermedlem i dag, her og nå. Nøl ikke, for dette tilbudet er åpent frem til vi enten ikke får nok medlemmer, eller vi får så mange at vi ikke har kapasitet til flere. Så grip muligheten nå som du kan!

Hvor lenge må jeg være medlem?

Vi håper in sha Allah at du vil elske dette programmet så mye at du alltid være med på å støtte det gjennom ditt medlemskap, men du står fritt til å melde deg av når du måtte ønske, men etter 12 måneder. Årsaken til at vi ber om at du minimum er medlem i 12 måneder er at vi er avhengig av ditt medlemskap, spesielt i dette første året for at dette prosjektet skal kunne lykkes, in sha Allah.

Bli Supermedlem nå ved å fylle ut skjemaet

Sist redigerttorsdag, 14 februar 2019 10:26

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/islamnet.no/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/item.php on line 204
Mer i denne kategorien « Støtt dawah med din sadaqah
Tilbake til toppen

BLI MEDLEM OG FAST GIVER HOS ISLAM NET

Støtt dawah i Norge gjennom ditt medlemskap og den velstand som Allah har velsignet deg med. Så vil du se at Allah vil gi deg suksess i dette livet og i det neste. Doner direkte til 1503.11.96792 eller vipps til 44544.

 

LES MER

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger