fbpx

FinnAllah – Veien til suksess Spesial

FinnAllah – Veien til suksess

Vil du vende tilbake til Allah? Er du blitt opptatt med duniyah, eller trenger å styrke din iman, da er du på rett sted, FinnAllah er siden for deg!

FinnAllah er et konsept for å hjelpe unge muslimer i å komme nærmere Allah. FinnAllah sitt fokus er kun på å styrke iman hos muslimer og motivere til å praktisere islam. FinnAllah produserer videopåminnelser på norsk, arrangerer den årlige Iman Konferansen og har en aktiv Facebook-side. FinnAllah har eget informasjonsmateriell som deles ut gratis og vil etter hvert ha sin egen nettside.

Gå til FinnAllah

Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Jannah? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av vår moské og dawah-senter samt det arbeidet vi gjør og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger