fbpx

FinnIslam – Islam enkelt forklart Spesial

FinnIslam – Islam enkelt forklart

Vil du finne ut meningen med livet, eller om islam virkelig er Guds sanne religion, eller om det i det hele tatt finnes en Gud, eller vil du bare lære om islam? FinnIslam er riktig sted å starte.

FinnIslam er et konsept for å gi de som ikke er muslimer muligheten til å finne meningen med livet ved å direkte bli presentert for bevisene for at islam er den ene sanne religionen. Målgruppen er de som er på søken etter islam, eller er åpne for å høre om religionen. FinnIslam har egen nettside og informasjonsmateriell som deles ut gratis.

Gå til FinnIslam

Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Jannah? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av vår moské og dawah-senter samt det arbeidet vi gjør og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger