fbpx

Ekstremt respektløst å brenne koranen Spesial

Ekstremt respektløst å brenne koranen

Ideologien til NDL, Pegida, SIAN og HRS er basert på kunnskapsløshet. Å brenne koraner har liten virkning, muslimer kan den utenat – men det er ekstremt respektløst, skriver Vegar Jørgenstuen

Publisert hos Utrop 10. april 2020

Fra da innvandrere begynte å slå seg ned i landet har det vokst frem grupper som frykter fremmede kulturer, religioner og alt annet som ikke er typisk vestlig eller europeisk. Det kan virke som om de anser fremmede kulturer som en trussel og er av den oppfatningen at det kun kan eksistere én bestemt kultur i Norge, at det ikke er plass til annerledestenkende. Dette har ført til ekstreme ytringer fra politikere, en økning av høyreekstreme og forskjellige demonstrasjoner. Alt dette kunne ha vært unngått ved dialog og kunnskap.

Les mer

Sist redigertmandag, 13 april 2020 15:56
Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Jannah? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av vår moské og dawah-senter samt det arbeidet vi gjør og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger