fbpx

Opprop mot ekskludering av Islam Net Spesial

Opprop mot ekskludering av Islam Net

Vi er en gjeng med godt integrerte, norske muslimer fra ulike miljøer og med ulik religiøs tilnærming. Det vi har til felles er av vi ønsker Islam Nets aktivitetssenter velkommen, skriver 37 norske muslimer.

Publisert hos Vårt Land 23. mars 2021

Vi mener at Islam Net som helhet tilfører det norske muslimske mangfoldet nytte. De hjelper ungdom med å bli trygge på seg selv, få inspirasjon til høyere utdanning og bygge en norsk muslimsk identitet.

Dette bidrar til integrering. De er en viktig stemme i kampen mot diskriminering og islamofobi. Vi mener at Islam Net har vært og er av de viktige aktørene i kampen mot radikalisering og ekstremisme.

Les mer

Sist redigerttirsdag, 23 mars 2021 13:08
Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitettsenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger