fbpx

Sharia fremmer ikke hykleri fordi folket ikke følger sharia

Sharia fremmer ikke hykleri fordi folket ikke følger sharia

Sylo Taraku skrev 24. juli en kronikk kalt «Sharialover fremmer hykleri». Denne kronikken gir en uvirkelig og kunnskapsløs fremstilling av sharia hvor han forsøker å vise at sharia fremmer hykleri de steder i verden det er mangel på sharia.

Kunnskapsløs fremstilling av sharia

Kronikken til Sylo Taraku fra 24. juli gir en misvisende og overraskende kunnskapsløs fremstilling av sharia. Først og fremst handler den om den norske kvinnen som i en kort periode var dømt for sex utenfor ekteskap og dette blir fremstilt som et overgrep mot kvinner, selv om mannen i saken ble dømt for de samme forhold. Sylo Taraku antar at Aftenpostens lesere er kunnskapsløse om saken ellers så har han basert ideene sine kun på et fantasibilde av sharia og er kunnskapsløs selv, noe som resten av kronikken kan tyde på.

Er praksisen av prostitusjon hykleri?

Han påstår at prostitusjon foregår i stor skala i Dubai, men det skjer i strid med sharia, da sharia forbyr det. Selv den mest kunnskapsløse NDLer er klar over at sharia forbyr sex utenfor ekteskap, og Sylo Taraku nevner til og med selv i sin kronikk at sex utenfor ekteskap går imot sharia. Så hvordan han ikke kan se at sharia derfor også forbyr prostitusjon er egentlig en stor gåte. Grunnen til at prostitusjon foregår i Dubai er pga. mangel på sharia og ikke på grunn av sharia som forbyr slikt.

Tillater sharia kortvarige ekteskap?

Når det gjelder «nytelsesekteskap» blant shia-befolkningen i Iran og Irak så er det en ren sekterisk greie akkurat som å piske seg selv til blods. Noe majoriteten av muslimer aldri ville funnet på å gjøre og som er forbudt i de fleste land med sharia.

Tillater sharia voldtekt av guttebarn?

Når det gjelder sex med guttebarn så har ikke Taraku fulgt med på skolen. Selv det sløveste medlemmet av SIAN har fått med seg at homofili er forbudt i Islam. Det gjelder spesielt i sharia hvor voldtekt av barn kan straffes med døden. Taliban startet ikke som en politisk bevegelse. Ifølge Matinuddin Kamals bok «The Taliban Phenomenon, Afghanistan 1994-1997» utgitt av Oxford University Press, så startet Taliban som en gruppe som befridde sex-slaver fra lokale krigsherrer, både gutter og jenter. Dette gjorde at pedofile krigsherrer flyktet fra landet. Og grunnen til at de er tilbake og driver sodomi på smågutter i dag vises veldig godt i dokumentaren «This is what winning looks like» av Vice Magazine hvor en Amerikansk soldat forteller at han vet at de mishandler små barn, men at man ikke kan gjøre noe fordi de er allierte. Vi i Nato har hatt god bruk for pedofile krigsherrer fordi de er like interessert i å bli kvitt Taliban som vesten var. Grunnen til at man driver sodomi på smågutter er heller ikke på grunn av sharia, men i strid med sharia som forbyr det. Grunnen til at det er tillatt er sekulære strømninger i landet som ønsker ting som bryter med sharia.

Det religiøse politiet jaget jenter inn i en brennende bygning?

En annen ting som nevnes i Tarakus kronikk er at i 2002 jagde det religiøse politiet i Saudi Arabia jenter tilbake til en brennende skolebygning. Det som ikke nevnes er at de religiøse autoritetene i landet fordømte det religiøse politiet og det finnes et overveldende antall Koranvers og hadith som holder beskyttelsen av liv høyere enn sedelighetssaker. Dette var en feil som det religiøse politiet gjorde på grunn av mangel på kunnskap om sharia og er ikke på grunn av sharia. Så vidt jeg er bekjent så finnes det ikke en eneste religiøs autoritet som mener det religiøse politiet var i sin rett.

Kan man være for kjekk for sharia?

Det er nevnt at noen ble utvist av emiratene fordi de var «for kjekke», dette er ikke en sharia-lov, men har et sekulært grunnlag. Det finnes beretninger som beskriver Profeten (fred være med ham) som svært vakker, men kastet muslimene Profeten (fred være med ham) ut av landet av den grunn? Nei, fordi det er ikke ulovlig å være kjekk innen sharia. Det er klart det må ha vært andre faktorer i bildet som har gjort at noen kan ha blitt utvist, selv om tabloidpressen ikke nevner de. La oss ikke glemme at i Marte-saken ble det fremstilt for hele verden at Marte var blitt voldtatt, men blitt dømt for sex utenfor ekteskap. Senere kom avsløringene om at hun selv hadde trukket anmeldelsen og løyet om å enten ha blitt voldtatt eller i etterkant om at sexen var frivillig og at hun hadde avgitt falsk forklaring fordi hun var full.

Tillater sharia vinproduksjon?

Alkohol er forbudt å konsumere, produsere, selge og til og med å frakte ifølge sharia. Det er fordi alkohol helhetlig er til skade for samfunnet og fører med seg et lass med onder som voldtekt, drap, slagsmål, bilulykker, destruksjon av familier og mye annet. Hvis det produseres vin i muslimske land er det pga. mangelen på sharia og sekulær innflytelse, ikke pga. av sharia.

Sharia er ikke urealistisk

Sharialover er heller ikke urealistiske, det er en av de mest effektive styreformene menneskehistorien har sett og har holdt et multikulturelt og multireligiøst rike relativt fredfylt i 1300 år, helt til man sluttet å følge sharia like tydelig, da falt landet sammen og man endte opp med sekterisk og etnisk konflikt som man ikke hadde opplevd på over et millennium. Det er ikke slik at det kun fungerte på små stammesamfunn, det fungerte på et område fra Spania i vest til Indonesia i øst.

Sekularismen har ødelagt muslimske land

Sekularitet i muslimske land har forårsaket en mengde drap og i moderne tid har den muslimske verden hatt de verste tyranner som områdene har sett siden Gjengis Khan: Bhaat partiet som slakter folk i Syria i dag, eller Saddam Hussein som slaktet hundretusenvis av mennesker. Mubarak og Ben Ali som torturerte en hel haug med mennesker. Mustafa Kemal i Tyrkia som drev etnisk rensing av kristne Armenere. Og hva var en av de første tingene som de sekulære gjorde da de tok over Tjetsjenia? Jo, de bortimot legaliserte æresdrap som islamistene hadde gjort ulovlig. Den sekulære lederen Kadyrov, anbefalte æresdrap og så på forbudet mot det som religiøst overformynderi i en artikkel i St. Petersburg Times 3. mars 2009. Dette er ting som sharia ville stoppet lederskapet fra å gjøre, dette er fruktene av sekularisme i de landene. Muslimene hadde ikke slike tyranner da de var styrt av sharia. Årsaken til problemene i muslimske land er sekularisme og folks ønske til å styre etter sine drifter og fordommer istedenfor å følge en allmenn moral.

Siste fra Abdullah

Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitettsenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger