fbpx

Her lemper Fahad (32) fra Islam Net matvarer for 20.000 til Fattighuset: – Bedre å ha dialog Spesial

Her lemper Fahad (32) fra Islam Net matvarer for 20.000 til Fattighuset: – Bedre å ha dialog

Mahir Osman (25) og Fahad Qureshi (32) i Islam Net lempet onsdag morgen matvarer som ris, pasta og halalkjøtt inn i Fattighuset på Grønland.

Publisert hos Avisa Oslo 31. mars 2021.

– Det er to uker igjen til ramadan og i den forbindelse hadde vi planlagt å drive matutdeling og andre samfunnsprosjekter, sier Mahir Osman (25), juridisk fagmedarbeider og styremedlem i Islam Net til Avisa Oslo.

Onsdag leverte han og tre andre medarbeidere i den omstridte organisasjonen matvarer for 20.000 kroner til Fattighuset på Grønland i Oslo. Til sammen skal de levere matvarer for 100.000 kroner i løpet av ramadan.

Les mer

Sist redigertfredag, 23 april 2021 15:31
Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitettsenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger