fbpx

Qasim Ali, Lars Gule og Sofian tar kraftig oppgjør med politikere som har gått hardt ut mot Islam Net og Iman Aktivitetssenter Spesial

Qasim Ali, Lars Gule og Sofian tar kraftig oppgjør med politikere som har gått hardt ut mot Islam Net og Iman Aktivitetssenter

Flere reagerer etter byrådsleder Raymond Johansen sablet ned Islam Nets nye planer i Groruddalen.

Publisert hos Nettavisen 8. mars 2021

– Jeg reagerer på hvordan flere folkevalgte har uttalt seg om aktivitetssenteret, som skal jobbe med aktiviteter. Det blir presentert som en oppskrift på radikalisering og må slås hardt ned på. Det er altfor ekstreme og populistiske utspill, sier Ali til Nettavisen og legger til:

– Det er klart at det oppfordres til forskjellsbehandling. Det er i mine øyne diskriminering. Man skal gjerne være uenig, men man kan ikke forskjellsbehandle som om de er kriminelle.

Les mer

Sist redigerttirsdag, 09 mars 2021 14:42
Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitettsenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger