fbpx

Heart Therapy med Sh. Alaa Elsayyed - Live i Oslo

Heart Therapy med Sh. Alaa Elsayyed - Live i Oslo

Vi har fått æren av å ha fått invitert en av de aller største favorittene fra Peace Conference Scandinavia 2018, nemlig Shaikh Alaa Elsayyed! Han er en ekstremt karismatisk og inspirerende foredragsholder som fanger hjerter på måter som få andre gjør!

Han skal holde den følelsesladde og iman-økende heldagskonferansen Heart Therapy! Vi skal sammen ta en reise gjennom hjertets ulike tilstander og hvordan vi som muslimer kan helbrede og rengjøre våre hjerter!

«Den dag da verken rikdom eller barn gagner, kun den som kommer til Gud med et rent hjerte.» - Koranen 26:88-89

Konferansen vil finne sted på Grorud Samfunnshus, Gårdsveien 6, 0952 Oslo. Den vil vare fra 15:30 til 21:00.

Billettene får du kjøpt for kr 100,- i forkant eller 150,- i døra, ved å gå inn på Vipps 44544, -> Bla ned til Billetter -> Heart Therapy.

EVENTEN PÅ FACEBOOK

Sist redigertmandag, 14 januar 2019 15:08
Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Jannah? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av vår moské og dawah-senter samt det arbeidet vi gjør og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger