fbpx

Peace Conference Scandinavia 2018

Peace Conference Scandinavia 2018

Gå ikke glipp av den årlige Skandinaviske fredskonferansen i Oslo, 29-30 Sept. og 1. okt. 2018. Peace Conference Scandinavia er en helt fantastisk og unik begivenhet som fyller atmosfæren og hjertet med iman, glede, fred og indre ro. Dette er Skandinavias største islamske fredskonferanse hvor alle er velkomne, uavhengig av religion, nasjonalitet eller trossamfunn.

Hvorfor du som muslim bør komme

Hverdagen er travel. Livet går videre og for hver eneste dag er vi et hakk nærmere døden. Vi alle tenker at en dag skal vi in sha Allah bli sterkere i troen, vi skal be alle våre bønner til riktig tid, dra regelmessig til moskeen, endre vårt utseende til det Allah liker, endre vår oppførsel til slik Muhammed (fred være med ham) ville ha vært, og bli mer aktive i å tilbe Allah og kalle andre til det. For la oss være ærlige; det er jo ingen av som vil til Jahannam, vi alle vil jo til Jannah. Men det var det med å leve livet først da, eller ta ting gradvis. Forandring skjer jo ikke over natta, eller hva? Kanskje gjør det det? For døden kommer jo plutselig den også. Du vet at du elsker islam og Allah (Subhanahu wa Ta’ala), men det er noe som hindrer deg i å bli sterkere i religionen, ikke sant? Vel, nå er Peace Conference Scandinavia rett rundt hjørnet! Sett in sha Allah av alle tre dagene og bli med oss på en følelsesfylt berg-og-dal-bane med akkurat det du trenger for å komme nærmere Allah!

Hvorfor du som ikke-muslim bør komme

Dette vil være en gyllen mulighet til å lære mer om islam, bli kjent med muslimer og samtidig få svar på mange av de ubesvarte spørsmålene du sitter med. Hvem vet, kanskje du til og med finner meningen med livet? Man hører så mye negativt om islam og muslimer gjennom media. De første ordene som for mange dukker opp i hodet er «ekstremister», «terrorister», «radikale» og tanker om at muslimer er et folk som vil nordmenn ondt. Dette er langt i fra sannheten, og det vil du oppleve selv om du kommer på konferansen. Det kommer til å bli het stemning og du vil neppe angre. Du har ikke noe å tape annet enn noen timer. Du tenker kanskje at du er opptatt eller kan bruke den samme tiden til noe annet som behager deg. Som regel er man ikke opptatt, det handler om prioritering. Hvorfor du bør prioritere denne konferansen er veldig enkelt. Islam er en av verdens største religioner og er en av flere religioner som hevder at er den eneste sanne religionen som kan lede til Paradiset. Fra ditt perspektiv høres dette kanskje ikke veldig sannsynlig ut, men det er allikevel en god mulighet for at det er sant. Du bør i det minste ta deg tid til å søke kunnskap om de religionene i verden som har over en milliard tilhengere. Nå har du en gyllen mulighet til å lære om islam fra førstehåndskilder. Selv om du kanskje ikke blir overbevist om at denne religionen er den sanne, vil du i hvert fall ha bedre innsikt i islam og hvorfor muslimer tror på det de tror. Dette er kunnskap som kun vil være til nytte for deg.

Klikk her for mer info!

Sist redigerttirsdag, 12 mars 2019 17:00
Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Jannah? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av vår moské og dawah-senter samt det arbeidet vi gjør og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger