fbpx

Global Dawah Day Norway 2014

Global Dawah Day Norway 2014

Bli med på Global Dawah Day den 5. juli hvor muslimer fra en rekke land skal ut i gatene å invitere til islam.

Global Dawah Day

Global Dawah Day er en internasjonal dag for på å invitere til islam, oppklare misforståelser og vise at islam er en vakker og fredelig religion. Muslimer fra en rekke land og kontinenter forenes for dette vakre formålet som alle muslimer har til felles. Initiativet er startet av den organisasjonen iERA i UK, og i Norge representeres dawah dagen gjennom Islam Net, ICC Ungdom og ICC Bjørndal.

Program

11:00 - Oppmøte i 3 etg. på ICC moskeen, Tøyenbekken 24, Oslo.

11:15 - Intensiv kursing i hvordan man gir dawah.

14:00 - Salat al-Dhuhr.

14:30 - Inndeling i grupper og øving.

15:30 - Ut i gatene, sette opp stand, spre oss i grupper i Oslo og gi dawah.

20:30 - Samles til asr og oppsummerer dagen med deling av erfaring fra gruppene, hva de har lært og resultater de har oppnådd.

22:41 - Iftar og salat al-Maghrib.

Forberedelse

Selv om vi kommer til å starte dagen med et intensivt kurs om hvordan man skal gi dawah til ikke-muslimer, er det allikevel veldig begrenset hvor mye vi klarer å gå gjennom på denne dagen. Så her kommer noen nøkkelting du bør forberede / lære / pugge for å få mest mulig ut av dagen:

Les gjennom hele nettsiden www.FinnIslam.no så mange ganger som mulig, og minst én gang. Det er en del lesestoff, så begynn god tid i forveien. Det er kanskje ikke så lett å lære alt materialet på nettsiden utenat, og da er det viktig å fokusere på visse artikler / argumenter. Det aller viktigste å fokusere på og som du virkelig bør lære så mye som mulig utenat, er artikkelen «Finnes Gud? » og de to påfølgende artiklene «Hvordan forstår vi Gud? » og «Hva er meningen med livet? » Etter disse kan du fokusere på «Hvilken religion tror riktig om Gud? » og de påfølgende artiklene.

Kjenner du andre som skal være med på Global Dawah Day, prøv å sette av tid til øve sammen slik at dere kan ha skuespill med hverandre hvor dere tester hverandre i det dere har lest på. Gå gjerne ut og snakk med ikke-muslimer. Om dere ikke har svar på deres spørsmål, så henvis dem til www.FinnIslam.no for å lese om islam.

Dette er tipsene for nå. Vi oppsummerer in sha Allah materialet på www.FinnIslam.no på kurset som holdes på starter Global Dawah Day.

Vi gleder oss til å se deg in sha Allah. Prøv å få med enda flere brødre så det blir en heftig dag in sha Allah.

Kleskode

Ta en dusj og bruk rene, fine og dekkende klær så du gir et godt bilde av muslimer. Alle får låne stilige t-skjorter som vi bruker når vi er ute å gir dawah.

Påmelding

Klikk her for å melde deg på , eller møt opp direkte på ICC moskeen kl 11 på lørdag i 3. etg. Adressen er Tøyenbekken 24, Oslo.

Facebook

Støtt Global Dawah Day ved å invitere dine venner til eventen på facebook .

Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitettsenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger