fbpx

World Dawah Mission | Norway 2016

World Dawah Mission | Norway 2016

DawahSkolen inviterer deg til å bli med på World Dawah Mission den 20. august hvor muslimer fra alle verdens land in sha Allah vil forenes i opplyse verden med islams lys. Du vil lære å håndtere kontroversielle spørsmål om islam, påvise Guds eksistens og forklare din religion på beste måte.

 

World Dawah Mission er en internasjonal dag for å fortelle hele verden om islam, oppklare misforståelser og vise at islam er en vakker og fredelig religion. Muslimer vil in sha Allah fra alle verdens land og kontinenter forenes for dette vakre formålet som alle muslimer har til felles. Du trenger ingen forkunnskaper om islam, dawah eller noe som helst. Alt du trenger er å komme! Det blir intensiv kursing med de aktive brødrene fra DawahSkolen. Deretter går vi sammen ut, setter opp stand og leverer budskapet. Men om du ikke er komfortabel med å gå ut så fortvil ikke. Du trenger ikke være med ut om du ikke vil. Det holder å bare være med kurset som vil dekke store deler av dagen.

Kursets emner

 • Hva er DawahSkolen og hva gjør vi
 • Viktigheten av ikhlas i dawah
 • Meningen med livet for en muslim
 • Dawah og dens rolle i våre liv
 • Egenskapene til en da’i
 • Viktige prinsipper på feltet
 • Hvordan besvare vanskelige spørsmål
 • Hvordan starte en samtale om islam
 • Hvordan påvise Guds eksistens
 • Hvordan gi svar på meningen med livet
 • Hvordan presentere islam

Program

10:00 - Intensiv dawah-kurs.

15:00 - Salat al-Dhuhr.

15:30 - Ut i gatene, sette opp stand, spre oss i grupper i Oslo og gi dawah.

19:00 - Samles og oppsummerer dagen med deling av erfaring fra gruppene, hva de har lært og resultater de har oppnådd.

Forberedelse

Selv om vi kommer til å starte dagen med et intensivt kurs om hvordan man skal gi dawah til ikke-muslimer, er det allikevel veldig begrenset hvor mye vi klarer å gå gjennom på denne dagen. Hvis du vil ha mest utbytte fra kurset bør du lese gjennom hele nettsiden www.FinnIslam.no så mange ganger som mulig, og minst én gang. Det er en del lesestoff, så begynn god tid i forveien. I tillegg se gjerne dette introduksjonskurset om World Dawah Mission av Hamza Tzortzis:

Vi gleder oss til å se deg in sha Allah. Prøv å få med enda flere brødre og søstre så det blir en fantastisk dag in sha Allah.

Kleskode

Ta en dusj og bruk rene, fine og dekkende klær så du gir et godt bilde av muslimer. Alle kan kjøpe stilige t-skjorter med FinnIslam eller Muhammad (fred være med ham) motiv for kun 100 kr som vi bruker når vi er ute å gir dawah.

Hvem kan være med

Alle praktiserende muslimer kan være med, både kvinner og menn. Så inviter alle dine venner på Facebook og snakk med dem muntlig og sørg for at de blir med in sha Allah.

Påmelding, tid og sted

Det er ingen påmelding, men kun 100 plasser. Så lenge man oppfyller kriteriene for å delta trenger man bare å møte opp kl. 10:00 i rom K1 i 7. etasje på Frivillighetshuset på Tøyen. Adressen er Kolstadgata 1, 0652 Oslo.

Sist redigertmandag, 15 august 2016 14:46
Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitettsenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger