fbpx

Practising Islam in the West - Part 3 - Sh. Haitham al-Haddad

Practising Islam in the West - Part 3 - Sh. Haitham al-Haddad

Join Dr. Haitham al-Haddad for tredje sesjon av serien av Practising Islam in the West. I denne sesjonen vil vi utforske to viktige temaer. Det første temaet er islam og muslimers deltagelse i politikken i Norge. Det andre temaet er muslimers visjon i Vesten. Så bli med oss og bli en del av utviklingen av vår og våre barns fremtid i Vesten.

Hvorfor du bør delta på dette kurset

Verden er stadig i utvikling og det kreves av oss at vi tilpasser oss de omstendighetene som omringer oss. Samtidig har vi som muslimer en rekke forpliktelser overfor Allah. Ikke alle klarer å finne balansen mellom utviklingen i verden og det å opprettholde Allahs rettigheter overfor oss. Det er ofte vi blir frustrert over å ikke kunne gjøre noe når ting skjer rundt oss. For ikke så lenge siden innførte Norge forbud mot niqab på videregående skoler i Østfold fylke, bønnerom ble også forbudt! Som muslimer er det viktig for oss å tenke langsiktig, å ha en visjon om hvordan vi kan forbedre muslimenes levekår, og ikke minst, vite hvordan vi faktisk kan påvirke disse avgjørelsene som tas imot muslimers fordel. Dette er så viktig at dersom vi ikke tar dette seriøst i dag, vil vi i fremtiden kunne oppleve at det innføres så mange islamfiendlige lover at livet blir virkelig hardt for oss her i Norge. Derfor er det viktig at dagens generasjon av ungdommer allerede nå begynner å sette sine visjoner og er bevisste om hvordan de former sin fremtid. Derfor er det viktig at du deltar, slik at du inshaAllah blir en av de som er med på å forme fremtiden for muslimer i Norge i en positiv retning.

Tid og sted

Tid: Onsdag 27. mars 2013, kl. 11:00 – 17:30.
Sted: Vil bli sendt til de som har registrert seg.

Billettinformasjon

Det er kun 50 plasser, dvs. at du må være tidlig ute med å bestille billetter. Billettene koster kr 100,- og kan bestilles, via nett, via SMS eller kjøpes i døren dersom det er flere plasser igjen. For å bestille billett via SMS send meldingen BILLETT HAITHAM til 2434. Du får billetten tilsendt på SMS, hvis du ikke har fått den etter å ha bestilt, ta kontakt med oss via OBS! Dersom du har kontantkort må du ha nok penger på kortet for bestille. Man må i tillegg ikke ha satt på sperring for mobilbetalinger på sim-kortet for at dette skal være mulig.

Klikk her for å bestille billetter via nett!

Arrangementet på Facebook

Sist redigertfredag, 27 november 2015 22:02
Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitettsenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger