fbpx

Awakening the Genius Within - Sh. Riad Ouarzazi

Awakening the Genius Within - Sh. Riad Ouarzazi

Folk flest har en leder i seg selv, med det er ikke alltid like lett å la denne lederen slippe ut. Alle mennesker er forskjellige og vi har alle våre sterke og svake sider. Det som er viktig er å la de sterke sidene slippe frem så geniet i oss selv kan blomstre. Join Sh. Riad Ouarzazi og finn deg selv og dine ferdigheter i hans ledelseskurs Awakening the Genius Within.

Hvorfor du bør delta på dette kurset

I Norge har vi mashaAllah mange muslimer, men ikke like mange av oss er ledere. Både for det muslimske felleskapets del og for deg selv er det betydningsfullt å kunne fungere som en leder. Ferdighetene du inshaAllah vil tilegne deg på dette kurset vil være til din fordel gjennom hele livet, både privat og i den offentlige sektor. Du skal tross alt være leder for dine barn, muligens dine arbeidskolleger og til sist, men ikke minst, bør du sikte på å bli en leder for islamske prosjekter i Norge for Allahs skyld. Du har et talent i deg som du muligens selv ikke enda vet om, og dette talentet er det avgjørende for deg å oppdage. Det kan godt være at det er et geni i deg som må vekkes, og dette skal vi inshaAllah gjøre sammen med Sh. Riad Ouarzazi.

Tid og sted

Tid: Onsdag 27. mars 2013, kl 18:00 – 21:30.
Sted: Vil bli sendt til de som har registrert seg.

Billettinformasjon

Det er kun 50 plasser, dvs. at du må være tidlig ute med å bestille billetter. Billettene koster kr 100,- og kan bestilles, via nett, via SMS eller kjøpes i døren dersom det er flere plasser igjen. For å bestille billett via SMS send meldingen BILLETT RIAD til 2434. Du får billetten tilsendt på SMS, hvis du ikke har fått den etter å ha bestilt, ta kontakt med oss via OBS! Dersom du har kontantkort må du ha nok penger på kortet for bestille. Man må i tillegg ikke ha satt på sperring for mobilbetalinger på sim-kortet for at dette skal være mulig.

Klikk her for å bestille billetter via nett!

Arrangementet på Facebook

Sist redigertfredag, 27 november 2015 21:58
Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitettsenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger