fbpx

Da'wah Boot Camp - Part 1 - Yusha Evans

Da'wah Boot Camp - Part 1 - Yusha Evans

Da’wah er obligatorisk for oss muslimer i Norge, men det er mange av oss som ikke vet hvordan vi skal gi da’wah. Yusha Evans er ekspert på dette feltet og holder et todagers kurs kalt Da’wah Boot Camp som vil styrke deg mentalt, øke din iman, og lære deg de nødvendige ferdighetene for å gjøre da’wah hvor som helst og når som helst, inshaAllah.

Hvorfor du bør delta på dette kurset

Du skal først og fremst svare for deg selv på Dommedagen. Når du bor i et land som Norge hvor den store massen av mennesker ikke er muslimer har du et stort ansvar for å formidle islams budskap til dem. Det at da’wah er obligatorisk er bekreftet av Koranen, Profeten (fred være med ham) sin sunnah og de lærdes forståelse, så du kan ikke slippe unna denne obligasjonen. Om du ikke kan gi da’wah, så må du lære deg det. Hvis du ikke lærer deg å gi da’wah og lever blant ikke-muslimer, vil de kunne holde deg ansvarlig på Dommedagen for at du ikke formidlet islam til dem. Dette er en situasjon du ikke vil befinne deg i, så nå må du gjøre noe. Du må ta steget av å faktisk lære deg å gi da’wah, og det er derfor du bør delta på dette kurset.

Tid og sted

Tid: Lørdag og søndag 27-28. april, kl 12:00 – 21:00.
Sted: Vil bli sendt til de som har registrert seg. Det er mulig vi oppdaterer med nytt sted når det nærmer seg avhengig av antall påmeldte.

Billettinformasjon

Det er kun 120 plasser, dvs. at du må være tidlig ute med å bestille billetter. Billettene kostet kr 195,- for de første 100 som bestilte, nå koster de kr 295,-. Billetter kan bestilles, via nett , via SMS eller kjøpes i døren dersom det er flere plasser igjen. For å bestille billett via SMS send meldingen BILLETT YUSHA til 2434. Du får billetten tilsendt på SMS, hvis du ikke har fått den etter å ha bestilt, er det sannsynligvis fordi du har kontantkort og ikke har nok saldo på kortet for bestille, eller fordi du har en sperring for mobilbetalinger på sim-kortet. For sikkerhetsskyld anbefaler vi å vente noen timer for å se om billetten kommer, om den ikke gjør det, så er det best å bestille via nett. Billetter er ikke refunderbare.

Klikk her for å bestille billetter via nett!

Mat og drikke

Det blir salg av mat og drikke på kurset.

Arrangementet på Facebook

Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitettsenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger