fbpx

Journey Into the Hereafter & Unity in Islam - Sh. Riad Ouarzazi

Journey Into the Hereafter & Unity in Islam - Sh. Riad Ouarzazi

Det er tid for nye oppfriskning om vår deen, og vi har gleden av å invitere dere til et uforglemmelig og lærerikt foredrag av Sh. Riad Quarzazi! Vi er så heldig Allhamdullilah for at Sh. Riad Quarzazi til å komme for å samle vår Ummah, og får å snakke om hvor viktig det er for oss muslimer å lære mer om vår vakre religion og gjøre da’wa til alle de som lever i Norge som ikke er muslimer. Foredraget vil foregå på engelsk.

For søstre og brødre som bor langt fra Trondheim, har vi inn sha Allah skiret deres plass. For søstre som vil melde seg og bor langt så er det plass å bo for kun søstre. Dermed brødre får muligheten å overnatte hos brødre eller i moskeen inn sha Allah.

Pris (Kun forhåndsbetaling):
200 kr for 2 dager
150 kr for 1 dag
Barn under 15 år og ikke muslimer gratis

For billett for en dag send SMS til 2434: BILLETT RIAD1
For billett for begge dagene send SMS til 2434: BILLETT RIAD2

Husk å ikke slette sms-en etter bestilling siden den er billetten deres. Dere vil bli spurt om å vise det på konferansen.

Det vil ikke være mulighet for billettsalg ved inngangen.

Det er også mulig for servering av mat.

Sted: Lokal på NTNU i Trondheim
Adresse: Rom S7 Sentralbygg 2, Gløshaugen Alfred Getz' vei 1 7034 Trondheim.

Facebook

Sist redigertlørdag, 28 november 2015 16:12
Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitettsenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger