fbpx

Iman Konferansen 2014

Iman Konferansen 2014

Islam Net inviterer med stor glede til den første Iman Konferansen i Oslo, 15. august 2014. Iman Konferansen er en event en absolutt ikke bør gå glipp av. Alle er velkomne, uavhengig av religion, nasjonalitet eller trossamfunn.

Hvorfor du bør komme

Hverdagen er travel. Livet går videre og for hver eneste dag er vi et hakk nærmere døden. Vi alle tenker at en dag skal vi inshaAllah bli sterkere i troen, vi skal be alle våre bønner til riktig tid, dra regelmessig til moskeen, endre vårt utseende til det Allah liker, endre vår oppførsel til slik Muhammed (fred være med ham) ville ha vært, og bli mer aktive i å tilbe Allah og kalle andre til det. For la oss være ærlige; det er jo ingen av oss som vil til Jahannam, vi alle vil jo til Jannah. Men det var det med å leve livet først da, eller ta ting gradvis. Forandring skjer jo ikke over natta, eller hva? Kanskje gjør det det? For døden kommer jo plutselig den også. Du vet at du elsker islam og Allah (Subhanahu wa Ta’ala), men det er noe som hindrer deg i å bli sterkere i religionen, ikke sant? Vel, nå er Iman Konferansen rett rundt hjørnet! Sett in sha Allah av denne dagen og bli med oss på en følelsesfylt berg-og-dal-bane med akkurat det du trenger for å komme nærmere Allah!

Temaer for konferansen og foredragsholdere

  • The Tears of The Ummah - Shaykh Zahabi
  • Veien til Paradiset - Ujjal Mazumder
  • Sendebudenes seier
  • Returner til Allah før du blir returnert - Fahad Qureshi
  • Spørsmål og svar

Tid og sted

Tid: Fredag 15. august, kl.16:00-21:00.
Sted: Eventhallen, Nils Hansens vei 4, 0667 Oslo.

Billettinformasjon

Det er gratis adgang for de 300 første som deltar og deretter kr 100,- pr. person.

Arrangementet på Facebook

Hvis du synes denne konferansen er et godt tiltak, så del denne linken på din profil ved å klikke på knappen under.

Sist redigertfredag, 14 september 2018 16:06
Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitettsenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger