fbpx

Oslo Dawah Day 2015

Oslo Dawah Day 2015

DawahSkolen inviterer deg til å bli med på Oslo Dawah Day den 26. september hvor muslimene in sha Allah bil samles for å informere Oslo om hvor vakker og fredelig religion islam virkelig er.

Påmelding, tid og sted

Pga. svært begrenset plass må man melde seg på (gratis, men bindende) ved å sende sms BILLETT DAWAH til 2434. Da får du tilsendt bekreftelse på påmeldingen din, og senere får du tilsendt adressen. Vi møtes kl 10:00.

Program

10:00 - Intensiv kursing med DawahSkolen.

15:30 - Ut i gatene, sette opp stand, spre oss i grupper i Oslo og gi dawah.

20:00 - Gratis middag og oppsummering av dagen.

Forberedelse

Selv om vi kommer til å starte dagen med et intensivt kurs om hvordan man skal gi dawah til ikke-muslimer, er det allikevel veldig begrenset hvor mye vi klarer å gå gjennom på denne dagen. Så her kommer noen nøkkelting du bør forberede / lære / pugge for å få mest mulig ut av dagen:

Les gjennom hele nettsiden www.FinnIslam.no så mange ganger som mulig, og minst én gang. Det er en del lesestoff, så begynn god tid i forveien.

Kjenner du andre som skal være med på Oslo Dawah Day, prøv å sette av tid til øve sammen slik at dere kan ha skuespill med hverandre hvor dere tester hverandre i det dere har lest på. Gå gjerne ut og snakk med ikke-muslimer. Om dere ikke har svar på deres spørsmål, så henvis dem til www.FinnIslam.no for å lese om islam.

Dette er tipsene for nå. Vi oppsummerer in sha Allah materialet på www.FinnIslam.no på kurset som holdes på starten av Oslo Dawah Day.

Vi gleder oss til å se deg in sha Allah. Prøv å få med så mange som mulig - både brødre og søstre - så vi blir en stor gruppe som gir dawah denne dagen in sha Allah.

Kleskode

Ta en dusj og bruk rene, fine og dekkende klær så du gir et godt bilde av muslimer. Alle får kan kjøpe stilige t-skjorter for kun 100 kr som vi bruker når vi er ute å gir dawah.

Hvem kan være med

Alle praktiserende muslimer kan være med, både kvinner og menn. Så inviter alle dine venner her på facebook og snakk med dem muntlig og sørg for at de blir med in sha Allah.

Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitettsenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger