fbpx

Marriage: The Rights of Husband & Wife - Sh. Hussain Yee

Marriage: The Rights of Husband & Wife - Sh. Hussain Yee

Islam har gitt kvinnen rettigheter overfor sin ektemann, og gitt mannen rettigheter overfor sin kone, og blant disse rettighetene er noen som er felles for dem begge. Hva er egentlig disse rettighetene, og hvordan kan vi implementere praksisen av dem i våres liv?

Uavhengig av om du allerede er gift eller kommer til å bli det en dag inshaAllah, så er dette kurset ikke noe du bør gå glipp av. Mange opplever problemer i sine ekteskap, nettopp fordi de ikke vet hva deres ektefelle har krav over fra seg selv, og hvilke rettigheter en selv har overfor sin ledsager. Hvis vi lever etter det islam har gitt oss av rettigheter og veiledning, vil vi inshaAllah oppnå suksess i våre ekteskap i denne verden og gjenforenes i den neste. Opplev Shaykh Hussain Yee i hans kurs "Marriage - The Rights of Husband & Wife", og lær om ektemannen og konenes rettigheter overfor hverandre! Det blir inshaAllah mulighet til å stille spørsmål og få svar fra Shaykhen.

Hvor kurset inshaAllah vil holdes blir tilsendt på e-post til de registrerte deltagerne da vi har estimert hvor mange som inshaAllah kommer.

Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitettsenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger