fbpx

Home Sweet Broken Home - Sh. Haitham al-Haddad

Home Sweet Broken Home - Sh. Haitham al-Haddad

Skal du gifte deg eller er gift? Da vet du, eller vil snart finne ut, at ekteskap bringer med seg en haug av utfordringer. Om disse håndteres på feil vis ender det ofte i katastrofe! Det vil du ikke skal skje med ditt liv, så delta på dette seminaret og lær deg hvordan du opprettholder et godt og velfungerende ekteskap, og ikke minst hvordan du finner den rette ektefellen.

Hvorfor du bør delta

Ekteskap er en institusjon som er sentral for harmonien i et velfungerende og moralsk samfunn. Hjemmets og familielivets stabilitet kan være vesentlig for fremgangen i våre samfunn, og for våre kommende generasjoners suksess. Skilsmisse og ødelagte hjem kan derimot være svært belastende og vi må unngå det så mye som mulig, men noen ganger blir det en nødvendighet.

Kom og lær om dette viktige temaet og den store utfordringen som våre samfunn står overfor. Kom og lær om hvordan vi kan øke kjærligheten i våre familier, hvordan det å forstå en kones og ektemanns ulike roller påvirker ekteskapet, hvordan det å håndtere at menn og kvinner tenker annerledes kan gjøre ekteskapet mer vellykket, og hvordan man kan takle den fryktede svigerfamilien! Enten du er lykkelig gift, er i et ustabilt ekteskap, eller ønsker å gifte deg, er dette kurset for deg. Det vil legge frem grunnlaget for et lykkelig ekteskap og et harmonisk samfunn.

Tid og sted

Tid: Tirsdag og onsdag 15-16. april, kl. 12:00 – 21:00.
Sted: Vil bli sendt til de som har registrert seg innen 24 timer før kursstart.

Billettinformasjon

Det er kun 100 plasser, dvs. at du må være tidlig ute med å bestille billett. Billetten koster totalt kr 395,- for begge dagene, men for de som bestiller innen 25. mars, dvs. tre uker før kursstart, er prisen redusert til kr 295,-. Dersom du ikke har råd til billetten send oss en e-post med begrunnelse så sender vi deg billett gratis dersom vi har flere gratis plasser igjen inshaAllah.

Sist redigertfredag, 27 november 2015 23:33
Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitettsenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger