fbpx

Da’wah Boot Camp - Part 2 - Yusha Evans

Da’wah Boot Camp - Part 2 - Yusha Evans

Da’wah er obligatorisk for oss muslimer i Norge, men det er mange av oss som ikke vet hvordan vi skal gi da’wah. Yusha Evans er ekspert på dette feltet og holder et todagers kurs kalt Da’wah Boot Camp - Part 2 som vil styrke deg mentalt, øke din iman, og lære deg de nødvendige ferdighetene for å gjøre da’wah hvor som helst og når som helst, inshaAllah.

Hvorfor du bør delta på dette kurset

Du skal først og fremst svare for deg selv på Dommedagen. Når du bor i et land som Norge hvor den store massen av mennesker ikke er muslimer har du et stort ansvar for å formidle islams budskap til dem. Det at da’wah er obligatorisk er bekreftet av Koranen, Profeten (fred være med ham) sin sunnah og de lærdes forståelse, så du kan ikke slippe unna denne obligasjonen. Om du ikke kan gi da’wah, så må du lære deg det. Hvis du ikke lærer deg å gi da’wah og lever blant ikke-muslimer, vil de kunne holde deg ansvarlig på Dommedagen for at du ikke formidlet islam til dem. Dette er en situasjon du ikke vil befinne deg i, så nå må du gjøre noe. Du må ta steget av å faktisk lære deg å gi da’wah, og det er derfor du bør delta på dette kurset. Da'wah Boot Camp har to uavhengige deler. Første del ble holdt i april hvor vi gikk gjennom forkunnskap som må være til stede i en som gjør da'wah. I kommende kurs skal vi inshaAllah gå gjennom hvordan vi faktisk skal gi da'wah. Det er ikke nødvendig å ha deltatt på føste del for å delta på andre del, men det er en fordel.

Tid og sted

Tid: Lørdag og søndag 25-26. januar, kl 12:00 – 21:00.
Sted: Vil bli sendt til de som har registrert seg innen 24 timer før kursstart.

Billettinformasjon

Det er kun 100 plasser, dvs. at du må være tidlig ute med å bestille billett. Billetten koster totalt kr 295,- for begge dagene og kan bestilles, via nett, via SMS eller kjøpes i døren dersom det er flere plasser igjen. For å bestille billett via SMS send meldingen BILLETT YUSHA til 2434 - UTSOLGT. Du får billetten tilsendt på SMS. Hvis du ikke har fått den etter å ha bestilt, ta kontakt med oss via post@islamnet.no OBS! Dersom du har kontantkort må du ha nok penger på kortet for bestille. Man må i tillegg ikke ha satt på sperring for mobilbetalinger på sim-kortet for at dette skal være mulig. Dersom du ikke har råd til billetten send oss en e-post med begrunnelse så sender vi deg billett gratis inshaAllah.

Klikk her for å bestille billetter via nett - UTSOLGT!

Mat og drikke

Det blir salg av mat og drikke på kurset.

Arrangementet på Facebook

Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitettsenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger