fbpx

Save Iman Ramadan Iftar 2019

Save Iman Ramadan Iftar 2019

Islam Net har gleden av å invitere til en stor iftar-middag 18. mai! Her har vi deilige indiske/pakistanske retter fra Kebabish, med både forretter, grillmat, og dessert!

I tillegg til den førskeklasses middag, har vi også et spennende program med foredrag om ramadan! Ustadh Muhammed Zubayr Alburundy vil holde foredraget «Hvordan maksimere utbytte av Ramadan 2019», og Tamim Shareq vil snakke om «Hvor lenge skal du utsette Tawbah?».

Det blir også tid til sosialisering med familie og venner før programmet starter. Og ikke nok med det, vi skal også ha en oppdatering om hva Islam Net har gjort de siste årene, resultatene deres donasjoner har produsert, og for de som ønsker å tjene ekstra ajr denne måneden, så kan de gi sin støtte til våre ulike dawah-prosjekter.

NB! Billettsalget stenger 14. mai, så vær rask med å bestille billetter! Vipps 44544

Sist redigertfredag, 02 august 2019 11:31
Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitettsenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger