fbpx

The Smiling Sinners – A Night of Tawbah

The Smiling Sinners – A Night of Tawbah

Dette vil in sha Allah være den mest emosjonelle, kraftige, spirituelle, iman-løftende, hjerte mykgjørende workshop som Dawah Man noensinne har levert! Dette er aftenen du in sha Allah vil vende deg tilbake til Allah for godt, og det vil forandre ditt liv for alltid!

Hva som vil skje denne kvelden

Dawah Man sier: «Når jeg ser på dem hvis hjerter skjelver med frykt for Allah og deretter blir myke og varme i håp om Hans barmhjertighet, føler jeg meg så ufattelig trist at øynene ikke slutter å renne! Hva er det de vet om Allah som jeg ikke vet? Hvorfor er deres hjerter myke og ikke mitt?

Jeg brukte litt personlig tid på å finne svar på dette spørsmålet, og søker konstant etter større og bedre svar. Men det jeg har funnet så langt vil jeg dele med dere på «The Smiling Sinners: A Night Of Tawbah». Hvis du ønsker å komme nær Allah, ønsker at ditt hjerte var med Ham, eller du fortsetter å falle av i ny og ne, noen ganger er din iman høy, mens andre ganger er den lav, så er denne workshopen noe du må delta på!

I tillegg er denne workshopen er for de som ikke har noen religiøs tilbøyelighet til Allah i det hele tatt, ingen iman, og begår selv de største synder! Du har folk blant dine venner og bekjente som er slik! Jeg ber deg vennligst ta med dem og til og med spandere en billett for dem!»

Allah har flere ganger i Koranen fortalt oss viktigheten av å vende tilbake til Ham. Allah sier (oversettelse av betydningen):

«Allah elsker dem som er stadig angrende.»
[Koranen 2:222]

Profeten (fred være med ham) har sagt:

«Enhver sønn av Adam synder, og de beste av synderne er de angrende.»
[Berettet av Anas ibn Malik og samlet av Tirmidhi [2499]. Autentisert av al-Albani]

Det ble fortalt at når Ibn al-Jawzi pleide å holde foredrag, ville opp til 30 000 personer delta i dem. I noen tilfeller ville opp til 10 000 gjøre tawbah på stedet!

Denne workshopen vil være emosjonell, kraftig og spirituell, og vi anbefaler alle som vil ha en iman-boost om å komme! Sannheten er at vi alle er syndere, og vi trenger alle en påminnelse om våre synder, og hvordan vi kan takle og kjempe mot dem. Denne aftenen har fått navnet «The Smiling Sinners – A Night of Tawbah» fordi synderne vil smile på Dommedagen, men kun de som har omvendt seg og gjort tawbah til Allah.

Bli med når Imran ibn Mansur, bedre kjent som Dawah Man, skal holde denne fantastiske workshopen! Dette blir en uforglemmelig kveld som du ikke vil gå glipp av! Dawah Man sier selv: «I denne workshopen, kommer jeg in sha Allah til å treffe alle med alt jeg har å tilby: Jeg vil gi alt jeg har funnet fra alt jeg har studert som vil mykne opp de hardeste av hjerter. Jeg snakker om en natt med gråt, anger, frykt og håp, fra øyeblikket vi begynner til vi ender! En kveld hvor alle bare gråter unna sine synder, og mens de sitter der, forandrer sine liv for alltid!

Dette vil in sha Allah være den mest emosjonelle, kraftige, spirituelle, iman-løftende, hjerte mykgjørende workshop jeg noensinne har levert! Jeg vil virkelig at dere alle er til stede, og jeg ønsker mer enn noe annet at dere tar med så mange av deres ikke-praktiserende venner og familie som dere muligens kan!»

Tid

Søndag 11. oktober, kl. 14:00 – 21:00.

Sted

Adressen vil bli sendt til de som har registrert seg innen 24 timer før kursstart. Seminaret vil være i Oslo.

Mat og drikke

Det blir salg av pizza, kaker og brus.

Billettinformasjon

Det er kun 350 plasser, dvs. at du må være tidlig ute med å bestille billett. Bestill billett i dag for kun kr 150,- ved å sende SMS med teksten: BILLETT TAWBAH til 2434. Du kan også bestille via nett ved å klikke her:

BESTILL BILLETT

Sist redigertlørdag, 28 november 2015 17:44
Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitettsenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger