fbpx

Jesus: The Man and His Message - Yusha Evans

Jesus: The Man and His Message - Yusha Evans

Hvem var egentlig Jesus Kristus og hva var hans budskap? Var han Gud eller Guds sønn? Var han en bedrager? Eller var han kanskje et Sendebud fra Gud? Kom på konferansen og finn ut hvem den historiske Jesus virkelig var!

Jesus (måtte Guds fred og velsignelser være med ham) er en sentral skikkelse i historien. De tre verdensreligionene med Abraham som felles stamfar, strides om hvem Jesus virkelig var. Jødene anser ham som en falsk Messias, en bedrager, og de ønsket å myrde ham. De kristne anser ham som Gud inkarnert som et menneske og dyrker ham. Muslimene har tatt mellomveien og anerkjenner Jesus som Messias, uten å bringe ham opp til Guds status. Hvem har rett? Hvem var egentlig Jesus Kristus og hva var hans budskap? Var han Gud eller Guds sønn? Var han en bedrager? Eller var han kanskje et Sendebud fra Gud? Kom på konferansen og finn ut hvem den historiske Jesus virkelig var! Det blir god stemning med Bibeleksperten Yusha Evans fra Las Vegas som har studert Bibelen fra perm til perm når han opplyser om Jesus: Mannen og hans budskap.

Tid og sted

Tid: 24. jan., kl 16:00 - 21:00
Sted: Elvebakken videregående skole, Vestre elvebakke 3, 0182 Oslo

Billettinformasjon

Det er kun 300 plasser, dvs. at du må være tidlig ute med å bestille billett. Billetten koster kr 100,- for muslimer og er gratis for de som ikke er muslimer. Du kan bestille via nett, SMS eller kjøpe i døren dersom det er flere plasser igjen. For å bestille billett via SMS send meldingen BILLETT JESUS til 2434. Du får billetten tilsendt på SMS. Hvis du ikke har fått den etter å ha bestilt, ta kontakt med oss via OBS! Dersom du har kontantkort må du ha nok penger på kortet for bestille. Man må i tillegg ikke ha satt på sperring for mobilbetalinger på sim-kortet for at dette skal være mulig. Dersom du ikke har råd til billetten send oss en e-post med begrunnelse så sender vi deg billett gratis inshaAllah.

Klikk her for å bestille billetter via nett!

Arrangementet på Facebook

Sist redigertfredag, 27 november 2015 23:34
Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitettsenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger