fbpx

The Devil's Deception - Dr. Ali M. Salah

The Devil's Deception - Dr. Ali M. Salah

The Devil’s Deception er et foredrag av en av Norges største muslimske lærde, Dr. Ali Muhammed Saalih som har doktorgrad i islamske studier fra Malaysia. Foredraget er først og fremst rettet mot muslimsk ungdom, men er åpent for alle, både muslimer så vel som ikke-muslimer.

Tema er hvordan Shaytan villeder mennesket i sine feller. Gå ikke glipp av dette spennende og vekkende foredraget. Det blir også anledning til å stille spørsmål relatert til temaet om Shaytans angrep mot mennesker.

Sist redigertfredag, 27 november 2015 19:47
Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitettsenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger