fbpx

Abdur Raheem Green - The Existence of God and Purpose of Life

Abdur Raheem Green - The Existence of God and Purpose of Life

Abdur-Raheem Green, tidligere kjent som Anthony Green, er en britisk konvertitt til Islam. Utseendesmessig bærer han klare likhetstrekk med bildet den kristne verden har laget av profeten Jesus (fvmh). Green ble født av britiske foreldre i Darussalaam, Tanzania, i 1964.

Han utdannet seg ved den velkjente romersk-katolske klosterskolen Ampleforth College og reiste så til London University for å studere historie. Han reiste dog videre uten å fullføre studiene. Green stilte seg kritisk til Kristendommen allerede ved en alder av åtte år, og etter hvert forlot han denne religionen. Han praktiserte Buddhismen i nærmere tre år selv om han aldri sluttet seg til den offentlig. Etter hvert begynte Abdur-Raheem Green å studere Koranen, dette gav ham en øyeblikkelig tiltrekning mot Islam, og han godtok religionen i 1988. Han har siden den tid utført da'wah arbeid i Storbritannia. Han holder også foredrag rettet mot muslimer, og fokuserer på den sanne læren av Profeten Muhammed (fvmh) og de tidligste generasjonene av muslimer. Abdur-Raheem Green er en kjent taler på Dr. Zakir Naiks TV-kanal PeaceTV, han har blant annet holdt foredrag på showet «Peace Missile».

Sist redigertlørdag, 28 november 2015 18:13
Mer i denne kategorien Save Iman Ramadan Iftar 2019 »
Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitettsenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger