fbpx

Abdur Raheem Green - The Existence of God and Purpose of Life

Abdur Raheem Green - The Existence of God and Purpose of Life

Abdur-Raheem Green, tidligere kjent som Anthony Green, er en britisk konvertitt til Islam. Utseendesmessig bærer han klare likhetstrekk med bildet den kristne verden har laget av profeten Jesus (fvmh). Green ble født av britiske foreldre i Darussalaam, Tanzania, i 1964.

Han utdannet seg ved den velkjente romersk-katolske klosterskolen Ampleforth College og reiste så til London University for å studere historie. Han reiste dog videre uten å fullføre studiene. Green stilte seg kritisk til Kristendommen allerede ved en alder av åtte år, og etter hvert forlot han denne religionen. Han praktiserte Buddhismen i nærmere tre år selv om han aldri sluttet seg til den offentlig. Etter hvert begynte Abdur-Raheem Green å studere Koranen, dette gav ham en øyeblikkelig tiltrekning mot Islam, og han godtok religionen i 1988. Han har siden den tid utført da'wah arbeid i Storbritannia. Han holder også foredrag rettet mot muslimer, og fokuserer på den sanne læren av Profeten Muhammed (fvmh) og de tidligste generasjonene av muslimer. Abdur-Raheem Green er en kjent taler på Dr. Zakir Naiks TV-kanal PeaceTV, han har blant annet holdt foredrag på showet «Peace Missile».

Sist redigertlørdag, 28 november 2015 18:13
Mer i denne kategorien Save Iman Ramadan Iftar 2019 »
Tilbake til toppen

BLI MEDLEM OG FAST GIVER HOS ISLAM NET

Støtt dawah i Norge gjennom ditt medlemskap og den velstand som Allah har velsignet deg med. Så vil du se at Allah vil gi deg suksess i dette livet og i det neste. Doner direkte til 1503.11.96792 eller vipps til 44544.

 

LES MER

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger