fbpx

Soul’s Musk - Sh. Haitham al-Haddad

Soul’s Musk - Sh. Haitham al-Haddad

Forestill deg at du bruker hele livet ditt på å gjøre godt og tilbe Allah, men når du møter Ham blir alle dine gjerninger avvist og du blir kastet i ilden. Finnes det et verre scenario enn dette? Et fjell av gode gjerninger er verdiløst på Oppstandelsens dag om intensjonen din er feil. Bli med å studere hvordan du kan beskytte din oppriktighet i dine gjerninger slik at du på Dommens Dag ikke ender opp som en taper.

Kursbeskrivelse

Tilegn deg en oversikt over den viktigste og mest grunnleggende tingen som avgjør og gir verdi til våre handlinger: Intensjonen. Hva er intensjon? Hvilken verdi har den i islam? Hvor kommer den fra, og hvordan påvirker den både dette livet og det kommende? Hvilke misforståelser og tvil er forbundet med den? Hvordan kan man utvikle en oppriktig intensjon og forbli oppriktig? Hva er de forskjellige scenarier som kan ødelegge dine handlinger? Hva gjør du om du begynner en handling med god intensjon, og når du er ferdig med handlingen merker du at intensjonen var blitt mikset og ikke lenger ren? Hvordan kan du få kontroll på at du ikke handler godt for andres velvære styrt av din naturlige godhet, men at du handler godt for å tilfredsstille Allah? Tillater islam en blanding av intensjoner: gode og dårlige? Kan man ha flere intensjoner for samme handling på én og samme tid? Finn ut alt dette og mye mer!

 Bli med på dette eksklusive seminaret om den aller mest sentrale og viktige siden ved vår tro. Sufyan ath-Thawri, en av de største lærde i islamsk historie, måtte Allah velsigne ham, sa: «Det tok meg 23 år å perfeksjonere min intensjon». Hva fikk han til å bruke hele 23 år pBslamusive og ikke lenger ren? andling med god intensjon, og når du er ferdig med handlingen din merker du at intensjonen var blå bare ett aspekt av islam? Bli med oss og lær om hvordan vi alle in sha Allah kan perfeksjonere våre intensjoner, og deretter gjøre våre handlinger uvurderlige gjennom intensjonene! Dette er et seminar du in sha Allah aldri vil angre på at du deltok på.

Tid

Onsdag 1. april, kl. 11:00 – 21:00.
Torsdag 2 april, kl. 11:00 – 16:00.

Sted

Adressen vil bli sendt til de som har registrert seg innen 24 timer før kursstart. Seminaret vil være i Oslo eller i nærheten hvor man enkelt kan komme med offentlig transport.

Mat og drikke

Vi pleier å spleise på pizza og brus. Dersom du vil ha med egen mat eller kjøpe selv, er det helt greit.

Billettinformasjon

Det er kun 70 plasser, dvs. at du må være tidlig ute med å bestille billett. Billetten koster totalt kr 395,- for begge dagene, men for de som bestiller innen 10. mars, er prisen redusert til kr 295,-. Dersom du ikke har råd til billetten send oss en e-post med begrunnelse så sender vi deg billett gratis dersom vi har flere gratis plasser igjen in sha Allah.

Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitettsenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger