fbpx
Sh. Abu Salih Zeshan

Sh. Abu Salih Zeshan

Masterstudent i islamsk lovgivningsteori (usool al-fiqh) ved Det islamske universitetet i Madinah, uteksaminert med bachelorgrad innenfor islamsk jurisprudens fra Det islamske universitetet i Madinah.

Bevisgrunnlaget for Islam Nets syn på straffene for homoseksualitet, blasfemi og frafall

Etter artikkelen i Nettavisen Vi er ikke så farlige som enkelte skal ha det til og NRK episoden Helene sjekker ut: Konservative muslimer har vi fått spørsmål om meningene vi følger vedrørende dødsstraff for homoseksualitet, blasfemi og frafall. Er disse meningene akseptable fra et tradisjonelt fiqh-perspektiv? Eller er de uakseptable og avvikende, som terminologisk klassifiseres som shadh.

Abbonér på denne nyhetsmatingen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitettsenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger