fbpx

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/islamnet.no/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

Bli medlem og fast giver hos Islam Net

Bli medlem og fast giver hos Islam Net

Støtt dawah i Norge gjennom ditt medlemskap og den velstand som Allah har velsignet deg med. Så vil du se at Allah vi gi deg suksess i dette livet og i det neste.

Det muslimske samfunnets plikt til å gi dawah

Det er obligatorisk for ethvert muslimsk samfunn å ha en aktiv gruppe som inviterer til islam. Dersom det muslimske samfunnet feiler i å etablere en slik organisert gruppe, vil hele det muslimske samfunnet være syndige overfor Allah. Samfunnets forpliktelse overfor dawah er nevnt bl.a. i det følgende verset i Koranen, hvor Allah sier (oversettelse av betydningen): «La det oppstå en gruppe blant dere som kaller til det gode, som påbyr det rette, og forbyr det urette. Det er disse som vil oppnå suksess.» [Koranen 3:104.] Allah sier at en gruppe av de troende må bære ansvaret for å fremme godhet og forby det onde i samfunnet. Islam Net er et forsøk på å etablere en slik gruppe i Norge.

Bli medlem og fast giver

Det beste er om du kan bidra med din tid, din du’a, din økonomi og ditt medlemskap. De som ikke har mulighet til å bidra med sin tid, bør i det minste bidra gjennom sitt medlemskap og donasjoner. Islam Net er ikke et trossamfunn, men en frivillig organisasjon som jobber for islam. Dvs. at du kan mer enn gjerne være medlem av en moské eller andre organisasjoner i tillegg til Islam Net.

Direkte donasjon til Islam Nets konto

Doner direkte ved å overføre til Islam Net sin konto 1503.11.96792.

Direkte donasjon med Vipps

Dersom du ønsker å donere med Vipps kan du vippse til 44544.

Medlemskap og gående donasjon med AvtaleGiro

Ved å fylle ut skjemaet under inngår du en AvtaleGiro slik at banken din ordner donasjonen for deg. På kontoutskriften, på kontofonen eller i nettbanken kan du enkelt kontrollere at rett beløp er trukket til rett tid.

Fordelen ved å bli medlem og fast giver

Vi er avhengig av våre støttespillere sine kontinuerlige donasjoner for å holde dawah-arbeidet gående. Allah sa (oversettelse av betydningen): «Og gi (i Allahs vei) fra det Vi har forsynt dere med før døden kommer til en av dere, og han sier: ‘Min Herre, om Du bare ville gi meg utsettelse for en kort periode, så ville jeg gi veldedighet og vært blant de rettferdige.’» [Koranen 63:10.] Profeten (fred være med ham) sa: «Det er ingen dag der folk står opp, unntatt at to engler kommer ned, og en av dem sier: ‘Å Allah, gi mer til den som gir (i veldedighet)’, og den andre sier: ‘Å Allah, gi undergang til den som holder igjen (ut av gjerrighet)’.» [Sahih al-Bukhari, vol. 2, bok 24 hadith 522] Hvis du gir i Allahs vei vil Han vil velsigne din velstand og gi deg suksess i dette livet og i det neste. Det aller beste du kan gi til folk, din kommende generasjon og deg selv, er suksess akhirah, og det er akkurat det du gir ved å investere i Islam Net.

Fyll ut skjemaet

Sist redigertonsdag, 16 januar 2019 12:38

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/islamnet.no/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/item.php on line 204
Mer i denne kategorien Bli skribent hos Islam Net »
Tilbake til toppen
0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger