fbpx
Logo
Skriv ut denne siden

Norges usynlige terrorister

Norges usynlige terrorister

Muslimer har nylig blitt utsatt for to terrorangrep. Terroristene er fortsatt på frifot, men ingen medier har skrevet om det.

Juleterror mot muslimer

I juledagene er to moskeer i Sverige blitt rammet av terrorangrep fra anti-muslimske terrorister som Breivik. Den første moskeen i Eskilstuna ble rammet av terrorangrepet 1. juledag, mens den andre moskeen i Eslöv ble terrorisert natt til mandag 29. des. Det er tredje gang på kort tid at moskeen i Eslöv, som ligger i utkanten av byen, blir angrepet. Tidligere er vinduer blitt knust og fasaden tilgriset av spraymaling. Dette er kun to av 14 terrorhandlinger mot muslimer i Sverige i 2014! Flere andre moskeer i Sverige er også påtent de siste årene, blant annet i Norrköping, Malmö, Trollhättan og Hallunda. Det er ingen tvil om at dette er veldig alvorlig og et forsøk på å myrde muslimer. Det at terrorangrepene skjedde i juletiden kan være symbolsk for at terroristene mener at muslimer er fiender av julefeiringen. Med andre ord; det kan være et forsøk på å fremstå som patrioter som «forsvarer det norske» ved å terrorisere «fienden».

Mediene stigmatiserer muslimer

Den første informasjonen vi fikk var at den første av de to moskeene ble angrepet med en brannbombe ifølge et vitne som så gjerningsmannen. Nyhetene om terroren kom til Norge, men merkelig nok ble det ikke omtalt som terror. Hos ABC nyheter het det «Moskébrannene sprer frykt i Sverige ». Hos NRK var overskriften «Brann i moské i Eskilstuna ». Hos Aftenposten het det «Ny moskébrann i Sverige ». Hos VG var overskriften «Ny moskébrann i Sverige var trolig påsatt » og slik fortsetter det. Ingen skrev at dette er terrorangrep mot muslimer. Det ble omtalt som «mordbrann», et begrep som er fjernt for veldig mange. Hvorfor ble det ikke omtalt som terror? Det er ikke tilfeldig at hver eneste gang en muslim utfører eller bare i det hele tatt ytrer støtte til drap på uskyldige, blir dette omtalt som «terror», «islamistisk», «ekstremt» og «radikalt». Hvis mediene ikke var ideologisk partiske motstandere av islam, ville det ikke være et slikt skille. Enten så er det terror å bruke vold mot uskyldige for å oppnå politiske mål, uavhengig av hvilken religiøs gruppe som blir rammet eller som står bak, eller så er det ikke terror for noen. Å bevisst bruke disse begrepene om muslimer er en av de største årsakene til at hatet mot islam brer seg i samfunnet. Dette hatet mot «ekstreme muslimer» som i realiteten rammer alle muslimer, brukes videre til å legitimere krigføring mot muslimske land eller for å innskrenke muslimers rettigheter i Norge.

Ja, det finnes ekstreme muslimer, men de er en ørliten minoritet. Pga. den skjeve mediedekningen fremstår de som en majoritet. Det er nok langt flere ekstreme ikke-muslimer i Norge som legitimerer terror enn det er muslimer, men disse er ikke så interessante for norske medier.

Terroristene går fritt i Oslo

Breivik sitter kanskje fengslet fysisk, men hans tankegods og terrorideologi går fritt i Norge. 9. desember 2014 kl. 20:14 skrev Ivar Christiansen i den nå nedlagte facebook-gruppen Brodins snakkeboble: «HELT KONGE! I går var jeg og fire andre kompiser på julebord i Tønsberg, drakk noen pils før vi bestemte oss for å tulle litt med en muslim. Etter en halvtimes leting fant vi endelig en ung muslimsk kjerring på kanskje 13-14 år tildekket i slør. Og det var da moroa startet heheh. Vi tok frem en tau og bandt kjerringa til en stolpe før vi tok av henne sløret, tvang hu til å spise svine kotelett og helte god gammeldags norsk øl over den spinkle mørke kroppen hennes. HAHAH. HAR ALDRI HATT DET MORSOMMERE, :D og neste års nyttårsforsett er med det gjennomført med glans. I så fall bør hun lære seg norsk.. Det er i Norge hun befinner seg og ikke i Somalia! :D :D». Dette ble anmeldt til politiet, men vi har enda ikke hørt noe fra dem. Minst to mediekanaler visste om dette innlegget, men ingen skrev noe om det!

Per Erik Bekken skrev i den antimuslimske facebook-gruppen Stopp islamiseringen av Norge (SIAN): «… Hva hadde skjedd om en av de norske islamistene forsvant? hva om en moske ble sprengt? Hva om vi dannet et borgervern?? Tror faktisk vi hadde blitt uthengt som rasister da også jeg,…»

Per Erik Bekken hyller terror mot moskeer i Norge, men ingen har hørt om han. Da en muslim «advarte mot et 11-september på norsk jord» – som faktisk var en mildere terror-hylling enn dette – ble det sensasjonelle overskrifter i alle aviser i flere dager. Hvorfor har ingen hørt om Per Erik Bekken?

I kjølvannet av terroren mot moskeen i Eskilstuna skrev Stian Olsen Harestad i facebook-gruppen til SIAN «Bra Sverige» til at moskeen var blitt utsatt for terror. Det ble fulgt opp av Johnny Persson som kommenterte «Toppers!!» og flere andre som likte innlegget.

Det er journalister i medlemslisten til SIANS facebook-gruppe, men ingen av dem skriver et ord.

Etter terroren mot moskeen i Eskilstuna skrev Martin Kjørlaug i facebook-gruppen Ordet er fritt – ordet er ditt , 25. Desember 2014 kl 17:16 «klart det måtte skje en gang etter at muslimene har tent på flere bydeler og hærja fritt vilt i sverige». Per Ivar Lindgaard svarte kl 17:19: «Martin Kjørlaug Det mener du nok, ja. Du har jo selv oppfordret til å fyre på moskeer. Ikke overraskende.». Ikke et minutt senere svarte Martin Kjørlaug: «dem skulle ha tent på den midt under fredags bønnen ☺» Kl 21:11 skrev han videre «muslimene må lære seg at de ikke kan ture rundt fram med drap og terror over hele verden uten at det får konsekvenser. Bra at noen tar til motmæle. hurra.»

Martin Kjørlaug hyller og oppfordrer til å utføre terror. Det første som er interessant er at ingen medier har skrevet om dette. Det andre er at PST ikke har uttalt seg om dette eller ført han til retten slik de gjør hvis en muslim ytrer en brøkdel av disse ufyselige terroroppfordringene. Det tredje som er verdt å bemerke er hvordan Martin Kjørlaug legitimerer terroren mot muslimer. Han er overbevist om eller påstår at muslimer generelt er tilhengere av terror. Hvordan kan det ha seg at denne personen ikke klarer å se på terror mot muslimer som et onde, men terror fra muslimer som ondt? Det bringer oss tilbake til medienes rolle. Hvis mediene ikke hadde blandet inn religion når det gjaldt terrorister med muslimsk bakgrunn, ville det heller ikke avlet frem anti-muslimske terrorister. Hvis mediene absolutt må knytte inn religion, bør det også gjøres for terrorhandlinger som ikke begås av muslimer. Da ville det ha blitt en balanse. Hadde mediene valgt å skrive like mye om ikke-muslimske terrorister som de gjør om muslimske terrorister, ville ingen sett på islam som en trussel. Mediene har sviktet samfunnet og særlig muslimene. Om det er et bevisst svik eller rent tilfeldig tror jeg de fleste vet svaret på.

Den 2. September skrev Thomas Kafle Löfvendahl i SIANs facebook-gruppe «grønland er norges svar på malmö !» Morten Nilsen kommenterte videre «Da må vi bombe grønnland.. Vi bygger det fort opp igjen alikevel..» Thomas Kafle Löfvendahl svarte «Det er nok med å forby halal og legge ned det lokale nav og rive moskeen.» Per Erik Svelle svarte: «Enig, Morten, fint bombemål når alle er samlet på et sted !». Det ble fulgt opp av Kenneth Nyborg som sa: «gå inn å drep dem alle!!! å bombe det er ikke garantert at alle dør!!!»

Hvorfor er ikke disse terroristene fengslet? Hvorfor har ikke PST varslet full alarm i Norge om at det kan skje flere potensielle terrorangrep mot moskeer og muslimer i nær fremtid? Hvorfor er det ikke skrevet omfattende om disse terroristene i norske medier? VG ble tipset om dette innlegget 30. des. 2014 og de svarte: «Hei og takk for melding. Trusler om vold bør meldes til Facebook for såkalt ’’review’’, så slettes de om de bryter reglene. Det er trist at folk bruker sosiale medier til hatefulle meldinger.» Det første spørsmålet er hvorfor dette ikke kom på VGs forside? Det andre er hvofor skrev de absolutt ingenting om det? Det tredje er hvorfor oppfordret de ikke til å kontakte PST og politiet? Dette er ikke akseptabel atferd av en av Norges største aviser.

Da en muslim hengte opp et flagg med den muslimske trosbekjennelsen utenfor vinduet sitt kom det store overskrifter hos TV2. Et uskyldig flagg med muslimenes trosbekjennelse ble presentert som om det var en trussel mot rikets sikkert, men når det er klare terroroppfordringer mot muslimer, er det ingen som bryr seg. Så lurer man på hvorfor muslimer blir radikalisert og man lager handlingsplaner etter handlingsplaner for å forebygge radikalisering av muslimer. En av hovedfaktorene til at muslimsk ungdom radikaliseres er nettopp denne forskjellsbehandlingen av samfunnet. Noe er alvorlig galt!

Makten av mareritt

I januar 2005 sendte BBC dokumentarserien The Power of Nightmares: The Rise of the Politics of Fear . I denne serien kommer det frem flere avsløringer om at politiske ledere i USA fabrikkerte frykt om at Sovjetunionen på 70-tallet hadde farlige våpen som de planla å invadere USA med. Denne propagandaen ble brukt for å vinne befolkningens støtte til deres politiske partier som «ville beskytte befolkningen» fra denne falske terrortrusselen. Etter at Sovjet var invadert og oppløst, hadde politikerne behov for et nytt mareritt som de «ville beskytte» befolkningen mot. Det er da maktinnehaverne i USA skapte «trusselen om farlige islamister som vil terrorisere Vesten». For å se bevisene for dette og forstå ting ordentlig bør man se de tre episodene av denne serien som kan finnes her . Her er et lite utdrag fra BBC om den tredje episoden:

«… mareritt-visjonen om en unikt mektig skjult organisasjon som venter på å angripe våre samfunn er en illusjon.

Uansett hvor man leter etter denne al-Qaida organisasjonen, fra fjellene i Afghanistan til "sovecellene" i Amerika, jager britene og amerikanerne en fantom-fiende.

Men grunnen til at ingen stiller spørsmål ved illusjonen er fordi denne marerittfienden gir så mange grupper ny makt og innflytelse i en kynisk alder - og ikke bare politikere.»

Våkn opp!

Denne illusjonen lever vi fortsatt i den dag i dag, og den spres gjennom medier, sikkerhetstjenester, regjeringer og andre brikker i et større puslespill styrt av mennesker i høye maktposisjoner. De gjennomsnittlige journalister eller politikere er ikke nødvendigvis bevisste om det som skjer, for mange er bare fotsoldater i et større spill.

Det er på tide at ubevisste godhjertede politikere og journalister våkner opp og innser at de blir brukt i en ideologisk svartmaling av muslimer for å tjene andres interesser. Det må tas et standpunkt mot dette hatet som direkte eller indirekte indoktrineres i samfunnet mot muslimer. Norge av alle land i verden bør være først ute til å kunne se denne virkeligheten med tanke på hva som skjedde 22. juli i 2011. Breiviks terror var ikke et angrep mot nordmenn, eller demokratiet, det var et angrep mot det han anså som en muslim-vennlig regjering. Med andre ord; det var et angrep mot muslimer, og et resultat av den samme illusjonen BBC fortalte oss om i 2005. Terrorangrepene mot moskeene i Sverige har samme opphav, og terroroppfordringene mot muslimer i Norge, har også samme opphav. Nok er nok! Nå må vi alle våkne!

Sist redigerttorsdag, 26 november 2015 19:37

Siste fra Fahad Qureshi

Opphavsrett © Islam Net - Det Islamske Nettverk. Alle rettigheter forbeholdt.