fbpx
Logo
Skriv ut denne siden

De vil forby islam, men de gjør oss bare sterkere

De vil forby islam, men de gjør oss bare sterkere

Det er vedtatt, Islam Net Student på HiOA er herved kastet ut. Se på det siste året, islam er blitt mer og mer forbudt over alt. Vi må våkne opp og gjøre noe før det er for sent!

Harde tider i vente

Vi har ved Allahs hjelp nådd flere hundretusener eller millioner av mennesker med budskapet av islam gjennom vårt arbeid de siste fem årene siden vi ble etablert i 2008. Fra da vi startet til dagen i dag har vi møtt motstand fra mange hold. Det er harde tider i vente for muslimene som velger å gå veien av å spre Allahs ord. Som dere vet så har UiO nektet oss å etablere studentforening på campus. Nå har også HiOA kastet ut studentforeningen hvor Islam Net Student begynte sitt arbeid. Studentforeningen hadde holdt kurs om islam på fredager i flere år, men siden arrangementet på HiOA med Sh. Haitham al-Haddad i desember har de nektet studentforeningen å holde kurs helt frem til de nå har kastet ut muslimene fra studentmiljøet og fratatt oss retten til å engasjere oss på linje med andre. Brødre og søstre i islam, om vi ikke nå skal våkne, når vil vi våkne? Fiendene av islam fortsetter steg for steg å forby islam i Norge. Bønnerom på skoler, retten til å be på jobben, mulighet for å be fredagsbønn for elever, niqab på skoler, og det å i det hele tatt be på skoler, er blitt forbudt eller er i fasen av å innskrenkes.

Slik får vi en forandring

Det er på tide å våkne opp og bygge en heavy da'wah-front som kan bli en akademisk motvekt til de politisk korrekte islam-haterne, så vi faktisk får gjort en forskjell! For å få gjort en endring i systemet må vi ha folkets støtte, for å få folkets støtte må folket forstå seg på islam, for at de skal forstå seg på islam må noen fortelle dem om islam, for at noen skal fortelle dem om islam må en massiv bevegelse av da'wah bli født, for at en massiv bevegelse av da'wah skal bli født må vi etablere Norges første da'wah-senter så vi i det minste har et tilholdssted vi kan jobbe fra. Vi må våkne opp kjære søsken islam! Om vi ikke tar oss sammen i dag er det under våre egne neser vi vil se våre framtidige barn ende opp som vantro fordi islam ved dets forskjellige aspekter blir forbudt å praktisere i dette landet som folket i dag feirer!

Beskytt dere selv og deres familier fra Ilden

Å muslimer, vi kan ikke sitte å vente på at politikere skal tale vår sak. Vi kan ikke forvente at noen andre enn oss selv kan redde oss og vårt avspring fra jahannam (helvete). Vi kan ikke forvente rettferdigheten som islam bringer når vi lever under demokrati hvor majoriteten ikke er muslimer. Det demokratiske systemet er bygd slik at majoriteten kan undertrykke minoriteten. Det har vi sett mange konkrete eksempler på nevnt i første avsnitt, hvor det siste er at vi nå blir nektet å etablere studentforeninger på utdanningsinstitusjoner. Vi kan ikke forvente rettferdighet fra de urettferdige, kun Allah er den som kan gi rettferdighet. Å muslimer, vi må selv ta oss sammen og legge små uenigheter til side og fokuserer på det Allah sier i vers 6 av Surah at-Tahrim:
 
«Å dere som har trodd, beskytt dere selv og deres familier fra en Ild hvis drivstoff er mennesker og steiner...»
[Koranen 66:6]

Du som muslim må prioritere

Det er noe som heter sirkelen av bekymring og sirkelen av innflytelse. Vi skal ha bekymring for alle muslimer verden over. Vi skal elske våre søsken i islam som strever for islam hvor enn de er i verden. Vi skal føle for de svake muslimer i land langt borte fra oss. Vi skal være bekymret og ha kjærlighet til muslimer som det begås urett mot hvor enn de er. Dette er vår sirkel av bekymring. Når det gjelder vår sirkel av innflytelse skal vi gjøre som Allah sier, beskytte oss selv fra ilden av helvete, og beskytte våre familier fra ilden av helvete. Denne sirkelen utvides videre til de rundt oss, deretter de lenger unna, deretter de enda lenger unna, helt til vi når hele landet og deretter andre land. Det er slik Dr. Haitham al-Haddad forklarte at vi skal forstå dette verset og det er slik vi skal prioritere. Vi har ingen muslimske skoler for våre kommende generasjoner. Vi har ingen muslimske banker for å redde ungdommen fra Allahs forbannelse over de som faller i ribah. Vi har ingen islamsk rettsinstans som kan hjelpe muslimer med familieproblemer og vi har intet da'wah-senter som kan produsere en effektiv da'wah-front som kan endre folkets holdning til islam og muslimer så de førstnevnte tingene kan etableres av vår kommende generasjon. Brødre og søstre, hva var det Allah sa? «beskytt dere selv og deres familier fra en Ild hvis drivstoff er mennesker og steiner...» Vi må etablere dette da'wah-senteret innen 2013 og aller senest 2014 så vi inshaAllah kan beskytte oss selv, våre familier og kommende generasjoner fra i å havne på veien som kun fører til Ilden!

Gjør din del av plikten

Støtt oss i å ta det neste steget kjære søsken. Det vil være en sadaqah-jariyah for dere. Etter at dere er i graven vil dette da'wah-senteret kontinuerlig fylle på kontoen deres med gode gjerninger, og det er da dere trenger de mest! Kun våre islamske videoer på YouTube sees gjennomsnittlig 130 000 ganger i måneden, vil du ikke ha det på din konto å ha gjort islam tilgjengelig for 130 000 personer hver eneste måned? Dette er kun YouTube, vi har mange andre da'wah-aktiviteter som du kanskje ikke er klar over og det er masse i vente etter at da'wah-senteret er etablert. Ta din del nå brødre og søstre, ikke drøy det. For Allah sier i Koranen:

«Og gi [i Allahs vei] fra det Vi har forsynt dere med før døden kommer til en av dere, og han sier: ‘Min Herre, om Du bare ville gi meg utsettelse for en kort periode, så ville jeg gi veldedighet og vært blant de rettferdige.’»
[Koranen 63:10]

Abu Huraira berettet: «A man asked the Prophet (saws), "O Allah's Messenger (saws)! What kind of charity is the best?" He (saws) replied. "To give in charity when you are healthy and greedy hoping to be wealthy and afraid of becoming poor. Don't delay giving in charity till the time when you are on the death bed when you say, 'Give so much to so-and-so and so much to so-and so,' as at that time the property is not yours but it belongs to so-and-so (i.e. your inheritors)."»
[Sahih Al-Bukhari Hadith 4.11]

Doner nå!

Spre budskapet

Har du ikke noe å gi, spre i hvert fall denne artikkelen videre så de som har noe økonomisk å bidra med, kan gjøre det. Dette vil inshaAllah også komme på din konto av gode handlinger fordi du spredte budskapet. Til sist, og aller viktigst, gjør du’a til Allah hver eneste dag, helst etter hver salah, om at Han Azzawajal skal gi oss suksess i denne jobben av da’wah og akseptere vårt strev. Husk, vår suksess, er din suksess! De vil forby islam, men de gjør oss inshaAllah bare sterkere, alhamdulillah.

Sist redigerttorsdag, 25 november 2021 16:41

Siste fra Fahad Qureshi

Opphavsrett © Islam Net - Det Islamske Nettverk. Alle rettigheter forbeholdt.