fbpx
Logo
Skriv ut denne siden

Global Messenger Day Oslo 2015

Global Messenger Day Oslo 2015

DawahSkolen inviterer deg til å bli med på Global Messenger Day den 16. mai hvor muslimer fra en rekke land skal ut i gatene å fortelle verden hvem profeten Muhammed (fred være med ham) var.

Global Messenger Day er en internasjonal dag for å fortelle verden om det beste mennesket som noen sinne har satt sin fot på denne jord, oppklare misforståelser og vise at islam er en vakker og fredelig religion. Muslimer fra en rekke land og kontinenter forenes for dette vakre formålet som alle muslimer har til felles.

Program

10:00 - Intensiv kursing om profeten Muhammed (SAW).

14:00 - Salat al-Dhuhr.

14:30 - Ut i gatene, sette opp stand, spre oss i grupper i Oslo og gi dawah.

20:00 - Samles og oppsummerer dagen med deling av erfaring fra gruppene, hva de har lært og resultater de har oppnådd.

Forberedelse

Selv om vi kommer til å starte dagen med et intensivt kurs om hvordan man skal gi dawah til ikke-muslimer, er det allikevel veldig begrenset hvor mye vi klarer å gå gjennom på denne dagen. Så her kommer noen nøkkelting du bør forberede / lære / pugge for å få mest mulig ut av dagen:

Les gjennom hele nettsiden www.Muhammed.no så mange ganger som mulig, og minst én gang. Det er en del lesestoff, så begynn god tid i forveien.

Kjenner du andre som skal være med på Global Messenger Day, prøv å sette av tid til øve sammen slik at dere kan ha skuespill med hverandre hvor dere tester hverandre i det dere har lest på. Gå gjerne ut og snakk med ikke-muslimer. Om dere ikke har svar på deres spørsmål, så henvis dem til www.Muhammed.no for å lese om islam.

Dette er tipsene for nå. Vi oppsummerer in sha Allah materialet på www.Muhammed.no på kurset som holdes på starter Global Dawah Day.

Vi gleder oss til å se deg in sha Allah. Prøv å få med enda flere brødre så det blir en heftig dag in sha Allah.

Kleskode

Ta en dusj og bruk rene, fine og dekkende klær så du gir et godt bilde av muslimer. Alle får kan kjøpe stilige t-skjorter om Profeten SAW for kun 100 kr som vi bruker når vi er ute å gir dawah.

Hvem kan være med

Alle praktiserende muslimer kan være med, både kvinner og menn. Så inviter alle dine venner her på facebook og snakk med dem muntlig og sørg for at de blir med in sha Allah.

Påmelding, tid og sted

Pga. svært begrenset plass må man melde seg på (gratis, men bindende) ved å sende sms BILLETT GMD til 2434. Da får man tilsendt adressen. Vi møtes kl 10:00.

Facebook

Inviter alle dine muslimske venner til facebook eventen og bidra til at flere in sha Allah blir med.

Siste fra Islam Net

Opphavsrett © Islam Net - Det Islamske Nettverk. Alle rettigheter forbeholdt.