fbpx
Logo
Skriv ut denne siden

PCS 2013 Da'wah Dinner

PCS 2013 Da'wah Dinner

Islam Net inviterer med stor glede til en uforglemmelig aften med foredragsholderne fra Peace Conference Scandinavia 2013. PCS Da’wah Dinner er for alle muslimer som enten er engasjert i da’wah eller ønsker å bli det.

 

Hvorfor denne middagskonferansen

Som muslimer i Vesten er det viktig for oss å engasjere oss i da’wah, og veldig mange av oss har glemt denne obligasjonen. Mange av de som allerede er engasjert, har vanskeligheter med å holde motivasjonen gående. Mange ønsker å engasjere seg, men de vet ikke hvilke ferdigheter de selv har og hvordan de kan bruke disse til å gjøre da’wah. Så for å friske opp imanen, kunnskapen og utforske dine ferdigheter, inviterer vi deg til denne fantastiske aftenen. Det vil være foredrag, paneldiskusjon om da’wah i Vesten og gruppemøter med foredragsholderne for å utforske dine talenter. Til sist, men ikke minst, det vil være godt selskap og god mat.

Tid og sted

Tid: Tirsdag 26. mars 2013, kl 16:00 – 22:00.
Sted: Vil bli sendt til de som har registrert seg.

Billettinformasjon

Det er kun 50 plasser, dvs. at du må være tidlig ute med å bestille billetter. Billettene koster kr 100,- (inkludert middag) og kan bestilles, via nett, via SMS eller kjøpes i døren dersom det er flere plasser igjen. For å bestille billett via SMS send meldingen BILLETT DINNER til 2434. Du får billetten tilsendt på SMS, hvis du ikke har fått den etter å ha bestilt, ta kontakt med oss via [email protected] OBS! Dersom du har kontantkort må du ha nok penger på kortet for bestille. Man må i tillegg ikke ha satt på sperring for mobilbetalinger på sim-kortet for at dette skal være mulig.

Klikk her for å bestille billetter via nett!

Arrangementet på Facebook

 

Siste fra Islam Net

Opphavsrett © Islam Net - Det Islamske Nettverk. Alle rettigheter forbeholdt.