fbpx
Logo
Skriv ut denne siden

Discovering the Prophet's Sunnah - Sh. Abu Usamah

Discovering the Prophet's Sunnah - Sh. Abu Usamah

Har du lyst til å praktisere islam og vil lære om Profeten (fred være med ham) sin Sunnah? I så fall kan du ikke gå glipp av dette todagers kurset med Sh. Abu Usamah.

Hvorfor du bør delta på dette kurset

Profeten (fred være med ham) er den perfekte rollemodell for menneskeheten. Det er hans levemåte vi skal etterfølge for å få suksess i dette livet og det kommende. Det han sa, gjorde og godkjente er en veiledning for oss i all tid frem til Dommedagen. Gjennom Profeten (fred være med han) sin sunnah vil du komme nærmere Allah og det store målet om å oppnå Jannah. Sunnahen er veldig omfattende og det kan være vanskelig å forstå alt. Gjennom disse to dagene skal vi gå gjennom Profeten (fred være med ham) sin sunnah i detalj og inshaAllah gjøre deg i stand til å praktisere den i ditt liv.

Tid og sted

Tid: Mandag 30. sept. og tirsdag 1. okt.  2013, kl. 12:00 – 21:00.
Sted: Kurset vil være i Oslo. Adressen vil inshaAllah bli sendt til de som har registrert seg innen 24t før kurset starter.

Mat og drikke

Det blir salg av mat og drikke. Ta med kontanter, vi har ikke kortautomat.

Billettinformasjon

Det er kun 80 plasser, dvs. at du må være tidlig ute med å bestille billett. Billetten koster totalt kr 100,- for begge dagene og kan bestilles, via nett, via SMS eller kjøpes i døren dersom det er flere plasser igjen. For å bestille billett via SMS send meldingen BILLETT SUNNAH til 2434. Du får billetten tilsendt på SMS. Hvis du ikke har fått den etter å ha bestilt, ta kontakt med oss via [email protected] OBS! Dersom du har kontantkort må du ha nok penger på kortet for bestille. Man må i tillegg ikke ha satt på sperring for mobilbetalinger på sim-kortet for at dette skal være mulig. Dersom du ikke har råd til billetten send oss en e-post med begrunnelse så sender vi deg billett gratis inshaAllah.

Klikk her for å bestille billetter via nett!

Arrangementet på Facebook

Sist redigertfredag, 27 november 2015 23:08

Siste fra Islam Net

Opphavsrett © Islam Net - Det Islamske Nettverk. Alle rettigheter forbeholdt.