fbpx
Logo
Skriv ut denne siden

Awakening the Genius Within - Sh. Riad Ouarzazi

Awakening the Genius Within - Sh. Riad Ouarzazi

Folk flest har en leder i seg selv, med det er ikke alltid like lett å la denne lederen slippe ut. Alle mennesker er forskjellige og vi har alle våre sterke og svake sider. Det som er viktig er å la de sterke sidene slippe frem så geniet i oss selv kan blomstre. Join Sh. Riad Ouarzazi og finn deg selv og dine ferdigheter i hans ledelseskurs Awakening the Genius Within.

Hvorfor du bør delta på dette kurset

I Norge har vi mashaAllah mange muslimer, men ikke like mange av oss er ledere. Både for det muslimske felleskapets del og for deg selv er det betydningsfullt å kunne fungere som en leder. Ferdighetene du inshaAllah vil tilegne deg på dette kurset vil være til din fordel gjennom hele livet, både privat og i den offentlige sektor. Du skal tross alt være leder for dine barn, muligens dine arbeidskolleger og til sist, men ikke minst, bør du sikte på å bli en leder for islamske prosjekter i Norge for Allahs skyld. Du har et talent i deg som du muligens selv ikke enda vet om, og dette talentet er det avgjørende for deg å oppdage. Det kan godt være at det er et geni i deg som må vekkes, og dette skal vi inshaAllah gjøre sammen med Sh. Riad Ouarzazi.

Tid og sted

Tid: Onsdag 27. mars 2013, kl 18:00 – 21:30.
Sted: Vil bli sendt til de som har registrert seg.

Billettinformasjon

Det er kun 50 plasser, dvs. at du må være tidlig ute med å bestille billetter. Billettene koster kr 100,- og kan bestilles, via nett, via SMS eller kjøpes i døren dersom det er flere plasser igjen. For å bestille billett via SMS send meldingen BILLETT RIAD til 2434. Du får billetten tilsendt på SMS, hvis du ikke har fått den etter å ha bestilt, ta kontakt med oss via [email protected] OBS! Dersom du har kontantkort må du ha nok penger på kortet for bestille. Man må i tillegg ikke ha satt på sperring for mobilbetalinger på sim-kortet for at dette skal være mulig.

Klikk her for å bestille billetter via nett!

Arrangementet på Facebook

Sist redigertfredag, 27 november 2015 21:58

Siste fra Islam Net

Opphavsrett © Islam Net - Det Islamske Nettverk. Alle rettigheter forbeholdt.