Støtt oss i å produsere grafiske FinnAllah-videoer og kortfilmer om islam Spesial

Støtt oss i å produsere grafiske FinnAllah-videoer og kortfilmer om islam

Vi vil produsere én ny FinnAllah videopåminnelse hver eneste dag året rundt, og i tillegg fire kortfilmer hvert år! Til det må vi samle 200 000 kr. Vil du sponse en påminnelse for kun 500 kr eller ti for 5000 og tjene en formue?

FinnAllah jobber for å hjelpe unge muslimer i å komme nærmere Allah. FinnAllah sitt fokus er kun på å styrke iman hos muslimer og motivere til dem til å praktisere islam.

I 2015 lanserte FinnAllah sin første grafiske videopåminnelse. Dette var noe helt unikt og banebrytende for norsk dawah. Vi har etter det lansert flere slike videoer hvor seerantallet har gått fra rundt 4000 til 6000 per video. Noen videoer har gått viral og fått 20-50 000 seere! Målet er å in sha Allah øke dette tallet mye mer og produsere slike videoer mye oftere. Aller helst vil vi produsere og lansere én slik video hver eneste dag året rundt!

Etter de grafiske videopåminnelsene lanserte FinnAllah i 2016 muslimske kortfilmer på norsk! De fåtalls kortfilmene som til nå har blit laget har blitt sett av flere titusener!

Verden er stadig i utvikling og ny teknologi vinner frem. Informasjon spres gjennom nye plattformer som film, TV, Vlogger, dokumentarer, sosiale medier og mye mer. Muslimenes dawah generelt har stanset ved litteratur og foredrag. Mer kreativt enn dette er det få som tenker. Nettopp pga. dette mister vi våre ungdommer som blir fristet av underholdningsbransjen. For at dawahen skal vinne frem i Norge er vi nødt til å ta i bruk moderne teknologi. Vi ser at FinnAllah sine videopåminnelser er en viktig del av norsk dawah sin fremtid.

For å kunne produsere én video hver dag og fire kortfilmer i året er vi nødt til å ha økonomien på plass. Ut fra våre beregninger tror vi at vi kan klare å produsere hver video for kun kr 500,- og i tillegg er kostnadene relatert til kortfilmene. For en så liten pris kan vi nå mange tusener av ungdommer med islams budskap. Om bare én av dem kommer nærmere Allah og forlater en synd eller starter med en god gjerning, vil du få belønningen for dette om du støtter dette prosjektet. Profeten (fred være med ham) sa: «Enhver som leder noen til å gjøre godt, vil få samme belønning som den som gjør godt.» (Sahih Muslim, vol. 3, s. 1050, nr. 4665)

Online Donation

Use this form to make an online donation. If this is for something specific, please note that in the comment box

Donor information

Støtt oss i å produsere grafiske FinnAllah videopåminnelser

Donation Information

Kr
PayPal / Kredittkort

Sist redigertsøndag, 28 mai 2017 23:09
Mer i denne kategorien « Bli skribent hos Islam Net
Tilbake til toppen

BLI MEDLEM OG FAST GIVER HOS ISLAM NET

Støtt dawah i Norge gjennom ditt medlemskap og den velstand som Allah har velsignet deg med. Så vil du se at Allah vil gi deg suksess i dette livet og i det neste. Doner direkte til 1503.11.96792 eller vipps til 44544.

 

LES MER

BIDRA

- Bli medlem og fast giver hos Islam Net
- Bli med i DawahSkolen
- Bli en oversetter
- Bli skribent hos Islam Net
- Bli en støttespiller på Facebook
- Bli en bøssebærer
- Støtt oss i å produsere grafiske FinnAllah-videoer og kortfilmer om islam

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Close

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger